Uygun fiyatlı Samsung Galaxy S10e

1
92 Okunma

20 Şubat’ta tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10 ile ilgili sızıntılar hız kesmeden devam ediyor. S10’a dair birçok bilgi şimdiden ortalıkta dolaşmaya başladı. Telefonun birçok özelliği netleşti. Şimdi ise yeni bir telefon ile ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı: Uygun fiyatlı Samsung Galaxy S10e.

Bir süredir modellerini kavisli AMOLED ekran ile karşımıza çıkaran Samsung, S10e modelinde düz bir AMOLED ekran kullanılıyor. 5.8 inçlik ekranı bulunan akıllı telefonun işlemci tarafında ise uygun fiyatlı Exynos 9820 bulunuyor. 128 GB’lik dahili hafızasıyla ve 4 GB RAM’i ile piyasaya sunulacak olan telefonda çift arka kemara görev alıyor. 

Sızan fotoğraflarından anlaşıldığı kadarı ile telefonda fiziksel bir parmak izi okuyucusuna yer verilmiyor. Tahminlere göre bunun yerine ekrana entegre bir parmak izi okuyucusu kullanılacak. Bunun temel sebebi S10e’nin ağabeyleri S10 ve S10 Plus modellerine göre daha uygun fiyatlı olması. 

Telefonun sol tarafında ses düğmesine ve Bixby tuşuna yer veriliyor. Tepesinde ise Sim Kart ve SD Kart yuvası bulunuyor. S10e modelinde USB Type-C bulunacağı düşünülüyor. 

Samsung S10e fiyatı, rakibi

Samsung, S10e modelini ezeli rakibi iPhone’un XR modelinin karşısına çıkaracak gibi duruyor. S10e’nin rakibine göre en güçlü yanı ise arkada çift kameranın bulunması. 

Samsung S10 modeli çoğu Avrupa ülkesinde 1.149 euroluk etiket fiyatı ile satışa sunulacak. Uygun fiyatlı Samsung S10e’nin fiyatı ise 400 euro olacak. 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz