Uygun Fiyatlı, Yüksek Performanslı Samsung Telefonlar!

0
244 Okunma

Android telefon dünyası her geçen gün çok daha büyüyor. Piyasaya yepyeni, giriş, orta ve üst segment telefon giriş yapıyor. Haliyle yüzlerce telefon arasından kendimize uygun olanı seçmek ise bir hayli zor oluyor. Pembe Teknoloji ekibi olarak hazırladığımız bu içerik, telefon almak konusunda sizlere rehberlik edecek.

Bugün ise Android dünyasının dev markası Samsung’un ürünlerine göz atacağız. Listemize eklediğimiz 3 telefon; performansı yüksek, 2023 yılında hala kullanılabilecek en iyi telefonlar olduğunu söyleyebiliriz.

2023 Yılı En İyi ve Uygun Fiyatlı Samsung Telefonlar

Markalar her geçen gün birbiri ile yarışıyor. Bu yarış ise telefon fiyatlarını bir hayli uçurmuş durumda. Haliyle insanlar telefon alırken birçok kriteri göz önünde bulunduruyor. Kimisi için telefonun bataryası uzun süre gitsin isterken, kimisi kamera benim için her şey diyor.

İşte ihtiyaçlarınıza yönelik en iyi ve uygun fiyatlı Samsung telefonlar:

1-Samsung Galaxy A53 5G Özellikleri ve Fiyatı

Samsung A serisi çıktığında büyük bir ilgi topladı. Bu ilginin arkasında yatan ise onun uygun fiyatlı bir telefon olmasıydı.

Galaxy A53 5G’nin 6.5 inç FHD+ Super AMOLED ekrana paneli ve120 Hz ekran tazeleme oranı bulunuyor. Oyun deneyimi ise her zamankinden çok daha iyi performans sergiliyor.

Exynos 1280 yonga setinden güç alan telefon 8 GB Ram ve 128 GB dahili depolama ile geliyor. Bunun yanında ise 5000 mAh pil kapasitesi yer alıyor. Bu pil 25W hızlı şarj ile şarj oluyor.

Cihazın kamera deneyimi ise oldukça iyi. Üçlü kamera kurulumunun içerisinde 12MP ultra geniş, 5MP derinlik ve 5MP makro sensörle birleştirilmiş 64MP OIS donanımlı ana sensör yer alıyor.  Son olarak fiyatı ise 10.000 TL olarak raflarda yerini alıyor.

Satın alma nedenleri: Daha iyi tasarım, 120 Hz yenileme hızı, yüksek performans

Bundan dolayı bu telefonu kimler satın almalı: Bütçesini zorlamadan birinci sınıf bir orta sınıf cihaz isteyen müşteriler.

2-Samsung Galaxy A32 5G Özellikleri ve Fiyatı

İlk olarak geçen yıl piyasaya sürüldüğünde 5G bağlantısına sahip en ucuz telefon olduğunu söyleyebiliriz. İşte Galaxy A32 5G’nin detayları şu şekilde yer alıyor.

6.4 inç FullHD Plus Super AMOLED panel karşımıza çıkan cihaz, 90Hz ekran yenileme hızına sahip. Uygun fiyatlı olmasına rağmen dörtlü kamera dizilimiyle dikkat çeken modelde 64 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 Megapiksel makro lens ve 2 Megapiksel derinlik algılayıcı sensör mevcut.

6 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip cihaz gücünü MediaTek Helio G80 işlemcisinden alıyor. Bununla beraber 5000 mAh batarya kapasitesi bulunan telefon 15W hızlı şarj teknolojisine sahip. Fiyatı ise 6.970 TL olarak satışa sunuluyor.

Satın alma nedenleri: Şık tasarım, 5.000 mAh pil, 5G desteği ve 3,5 mm kulaklık girişi.

Bundan dolayı bu telefonu kimler satın almalı: Uygun performans da sunan, 5G özellikli ucuz bir cihaz isteyenler.

3-Samsung Galaxy A13 5G Özellikleri ve Fiyatı

Son olarak Galaxy A13 modeli, en uygun fiyatlı telefon olarak listemizde yer alıyor. Geçen yıl dünyanın en çok satan akıllı telefon modeli olan A12 telefonun izinden gelen cihazın özellikleri ise şu şekilde:

6.5 inç HD+ ekranlı Galaxy A13 5G, 90Hz uyarlanabilir yenileme hızı ile bulunuyor. Bunun yanı sıra ön tarafında 5 Megapiksel özçekim kamerası barındıran akıllı telefon; arkasında ise 50 Megapiksel ana kamera + 2 Megapiksel makro kamera + 2 Megapiksel derinlik sensörüne yer veriyor.

Akıllı telefon gücünü 8 çekirdekli MediaTek Dimensity 700 işlemciden alıyor. Bunun yanı sıra 4 GB Ram ve 64 GB hafızası olan telefonun 5000 mAh bataryası var. Bu batarya 15W şarj ile şarj oluyor. Son olarak fiyatı ise 5000 TL olarak raflarda yerini alıyor.

Satın alma nedenleri: Uygun fiyat etiketi, yeterli yonga seti, 5G bağlantısı ve NFC desteği.

Bundan dolayı bu telefonu kimler satın almalı: Uygun performans da sunan, 5G cihazı isteyen müşteriler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz