Spotify’a Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar!

0
79 Okunma

7’den 70’e müzik dinlemeyi seviyoruz. Kimi zaman neşelendiriyor, kimi zaman hayatı sorgulatıyor, üzülüyoruz. Ama hiçbir zaman müzikten ayrı kalamıyoruz. Bunun için de dijital hayatta müziksiz kalmamak için farklı platformlara yöneliyoruz. O platformlardan biri de hepimizin bildiği ve vazgeçemediği Spotify uygulaması.

Spotify, geçtiğimiz günlerde Premium üyeliklerine zam yapacağını duyurmuştu. Beklenen zam ise bugün açıklandı. Şimdiye kadar birçok dijital platform uygulamalarının, kur dalgalanması sonucu zam yaptığına şahit olmuştuk. Bu kervana Spotify’ın katılması da geç olmadı.

Verilen bilgilere göre Aylık ‘Duo’ paketinin fiyatı 23.99 TL’den 27.99 TL’ye yükselirken, 29.99 TL’lik aylık ‘aile’ paketinin fiyatı 34.99 TL olarak güncellendi. Öğrenciler ise hala şanslı. Onların planlarında ise 8.99 TL olan paket 10.49 TL‘ye yükseldi.

Geçtiğimiz günlerde dördüncü çeyrek sonuçlarını kullanıcılara paylaşan uygulama toplamda 406 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Bu sayının 180 milyon kullanıcısı ise Premium üyelerden oluştuğunu belirtti.

Şirketin reklam gelirleri ise geçtiğimiz yıla göre %40 artarak 394 milyon Euro gibi yüksek bir meblağa ulaştı. Toplam gelir yıldan yılda yüzde 24 artarak 2,69 milyar euroya yükselirken, Premium hizmetinden elde edilen gelir ise yaklaşık 2,3 milyar euro oldu.

Peki siz Spotify Premium üyesi misiniz? Bu uygulamayı nasıl buluyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz