Uygun fiyatlı, şık powerbank: Xiaomi Mi Power 2S inceleme

0
998 Okunma

Akıllı telefonlar hayatımızın önemli bir parçası olduğundan beri, akıllı telefon aksesuarları da bizim için büyük öneme sahip olmaya başladı. Gün içinde sık sık kullandığınız telefonların şarjı bittiğinde başvurduğumuz en önemli aksesuar ise powerbank’ler. Biz de bu videomuzda Xiaomi’nin Mi Power 2S isimli powerbank modeline yakından bakıyoruz. 10.000 mAh’lik Xiaomi Mi Power 2S powerbank özellikleri ile neler sunuyor?

Xiaomi Mi Power 2S inceleme

Xiaomi Mi Power 2S inceleme videosu ile biri Type-C olmak üzere iki USB girişine sahip powerbank modelini tüm detaylarıyla sizlere anlatıyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu inceleme videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Xiaomi Mi Power 2S powerbank özellikleri

Xiaomi Mi Power 2S powerbank özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak tasarımdan başlayacak olursak, powerbank modelinin ince uzun ve gayet şık bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Alüminyum alaşımlı metal kabuk ile gelen powerbank’in üzerinde biri Type-C olmak üzere çift USB çıkışı konumlanıyor. Birçok hızlı şarj protokolü ile uyumlu olan powerbank, 12V 1.5A ve 9V 2.0 A ile de 18W güç çıkışı sağlayabiliyor. Testlerimiz sonucunda MacBook’u da başarılı bir şekilde şarj ettiğini gördük. Düşük akımlı şarjı destekleyen Mi Power 2S’in 2 saatlik düşük akım modunu başlatmak için tuşa iki defa basmak yeterli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz