Huawei’in ilk 65 inç OLED TV’si için belirsizlik

0
147 Okunma
Huawei OLED TV

Bildiğiniz gibi Huawei teknoloji arenasında yapayalnız kaldı. Birçok şirket ABD krizi sonrası Huawei ile iş yapmayı kesmiş durumda. Çin merkezli şirkette kendi evine dönüp orada bazı planlar gerçekleştirirken bir anda orada da bazı teknoloji şirketlerinin karşı kampanyalarına maruz kalmış durumda. Bu karmaşa içinde Huawei yeni ilk 65 inç OLED TV için de kolları sıvamış, iyi özellikli televizyonun tanıtımını yapmıştı.

Huawei OLED TV

Huawei OLED TV için yaşanabilecek OLED belirsizliği

Huawei yeni tanıttığı TV’si ile pazara oldukça iddialı bir giriş yapmıştı. Sony, LG, Panasonic ve Philips gibi markaların karşında aldığı siper ile dikilen şirket için yeni bir tehlike çanı çalıyor olabilir.

Bunun nedeni ise Huawei’in bu OLED TV’yi Çin pazarında satışa sunacak olması. Saydığımız markaların karşısında yeni Huawei OLED TV’nin nasıl bir şansı olur bilemiyoruz ancak birçok marka OLED TV’lerin yüksek fiyatlarından dolayı LCD ekran kullanmaya başlamışken, Huawei’den böyle bir hamle gelmesi şaşırtıyor.

Yine de yeni birçok özellik ile karşımıza çıkan Huawei Smart TV, 65 inçlik ekran ile birlikte bir OLED panele sahip. Şirketin ilk OLED TV’si olacak bu modelde 24 Megapiksellik bir Pop-up kamera kurulumu olacak. Ortam sensörünün yer alcağı TV’de Hongmeng adlı işletim sistemi kullanılacak. TV’nin alt kısmında konumlandırılan 14 hoparlör ses sistemi odadaki ses ortamını hissederek surround yani ortamı saran bir ses profili çıkartabilecek.

Sesli komutla kontrol edilen Grundig Fire TV Edition

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz