WhatsApp grup sohbetlerinde yeni dönem

0
88 Okunma

Meta‘nın WhatsApp’a yeni özellikler ekleme hızı geçen yıla göre büyük ölçüde arttı. Mesajlaşma servisi, platformunda neredeyse her ay önemli geliştirmeler duyuruyor. 2022’nin sonunda WhatsApp, geliştirilmiş bir grup arama deneyimi sundu . Ardından, son iki ayda, uygulama proxy sunucuları için destek kazandı ve WhatsApp durumu, sesli notlar ve daha fazlasıyla büyük bir yenileme aldı. Şimdi, Kasım 2022’de WhatsApp Topluluklarının piyasaya sürülmesinin ardından, mesajlaşma hizmeti, grup sohbeti deneyimini geliştirmek için bazı yeni özellikleri kullanıma sunuyor.

WhatsApp grup yöneticileri artık sohbetlerine kimlerin katılabileceğini kontrol edebilir

İlk olarak, WhatsApp yöneticilere bir gruba kimlerin katılabileceği konusunda daha fazla kontrol sağlıyor. Bir dahaki sefere bir grup davet bağlantısı paylaştığınızda, siz (yönetici) gruba katılabilecek yeni katılımcıları manuel olarak onaylayabilirsiniz. Bir topluluk içindeki bir grubu herkesin erişebileceği hale getirdiğinizde aynı seçeneği elde edeceksiniz.

İkincisi, başka bir kişiyle paylaştığınız ortak grupları artık kendiniz hatırlamaya çalışmak yerine kolayca görebilirsiniz. Bunun için, WhatsApp arama sonuçlarında tüm ortak grupları gösteren kişinin adını aramanız yeterlidir. Bu küçük bir değişiklik, ancak iş arkadaşlarınız, okul arkadaşlarınız ve spor salonu arkadaşlarınızla birkaç grubun parçasıysanız, bu değişiklik doğru grubu bulmanızı kolaylaştırır.

whatsapp-grup-sohbetlerinde-yeni-donem-1

WhatsApp yaptığı duyuruda , değişikliklerin önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulmaya başlayacağını, bu nedenle Play Store’dan en son uygulama güncellemesini yükledikten hemen sonra görünmeyebileceklerini söylüyor.

WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları engelleme , kendi kendini yok eden grup sohbetleri , Unicode 15.0 emoji desteği ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok yeni özelliğin beta testini yapıyor. Şirketin bugünlerde yeni özellikleri ne kadar hızlı kullanıma sunduğu göz önüne alındığında, kararlı kanala bir an önce geçmeleri gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz