WhatsApp grupları için sevindiren bir özellik daha!

0
180 Okunma

Bir süredir beklenen WhatsApp Tatil Modu, sonunda geliyor. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma servislerinden biri olan WhatsApp, yeni özelliklerle daha da kullanışlı hale geliyor. WhatsApp grupları için sevindiren bir özellik daha sonunda kullanıcıya sunuluyor.

Çok sayıda konuşmanın olduğu WhatsApp grupları sizin de biraz başınızı ağrıtıyor olabilir. Öyleyse kendinizi kötü hissetmeyin! Yalnız değilsiniz. Bunu WhatsApp da farkında olacak ki yeni bir özellikle gruplardaki kargaşanın önüne geçmeyi hedefliyor.

Eğer bu sohbetlerden birine mola vermek istiyorsanız ve onları ana sohbet listenizin başında görmek istemiyorsanız, ancak gruptan da çıkmak istemiyorsanız WhatsApp derdinize çare olacak.

Tatil Modu sayesinde arşivlenen konuşmalar yok sayılabilecek. Böylelikle sürekli olarak karşınıza çıkmayacak. Bu özellik, yeni bir mesaj geldiğinde arşivlenmiş sohbetlerin arşive aktarılmasını engelleyecek. Böylece rahatsız olduğunuz grup mesajlarını en üstte, anlık olarak görmeyeceksiniz. Özellik henüz geliştirme aşamasında olup, sadece belirli kullanıcılara sunulmaktadır.

Fotoğraf çekmek için Everest’e çıktılar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz