Fotoğraf çekmek için Everest’e çıktılar!

0
466 Okunma

Dünyanın en yüksek dağı olan Everest, özellikle profesyonel dağcılar için oldukça önemli bir konuma sahip. Muhteşem bir manzarası bulunan dağa çıkmak, hem güç hem de cesaret istiyor. Tabi buradan ‘Dağın tepesine çıkmak imkansız’ çıkarımı yapmak doğru değil. Akıllı telefon üreticisi Oppo Everest çekimleri ile bunu ispatladı.

Oppo Everest’i seçti!

Dağcılar, Everest‘e çıkarken yanlarında çoğunlukla profesyonel bir fotoğraf makinesi taşıyorlar. Ancak, günümüz akıllı telefon teknolojileri sayesinde bu zorunluluk ortadan kalkacak gibi görünüyor. Çünkü, akıllı telefonların fotoğraf kaliteleri, profesyonel makineleri aratmamaya başladı. Bunun son örneğini Oppo‘da gördük. Bir grup dağcı Oppo F11 Pro’yu aldı ve Everest‘e tırmandı.

Oppo yeni akıllı telefonunun tanıtımı için oldukça heyecan verici bir yöntem seçti. Dr. Nima Namgyal Sherpa ve fotoğrafçı Adam Meng, Oppo F11 Pro ile Everest Ana Kampı’na doğru yürüdü ve çektikleri fotoğrafların bir kısmını paylaştı. Özellikle F11 Pro’nun Ultra Gece Modu ile çekilen fotoğraflar oldukça dikkat çekiyor.

Oppo Everest çekimlerinin başrol oyuncusu 11 Pro’nun arka tarafında 48 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyafram değerine sahip ana kamera görev alıyor. İkinci kamera ise 5 MP çözünürlüğünde, f/2.4 diyafram değerine sahip bir derinlik sensörü. Ön tarafta ise 16 MP çözünürlüğünde f/2.0 diyaframa sahip kamera bulunuyor.

Bang & Olufsen, TV’ye kelebek kanadı kondurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz