WhatsApp gruplarında katılımcı sayısı arttı!

0
158 Okunma

WhatsApp Beta sürümünde yayınladığı özellikleri belli bir süre sonra tüm kullanıcıların hizmetine sunuyor. Mesajlaşma uygulaması bu kez grup kurma konusundaki sınırları genişletiyor. İşte yeni ortaya çıkan detaylar.

WhatsApp 512 kişilik grupları için start verdi

WhatsApp geçtiğimiz ay iOS, Android ve Masaüstü sürümlerinde yeni bir beta testi başlatmıştı. Kısıtlı sayıda kişiye ulaşan bu beta özellik gruplardaki katılımcı sayılarını ilgilendiriyordu. Bu özelliğe göre kişiler 512 katılımcıya sahip grupları kurabildi. Bu özellik şimdi beta sürümünden çıktı ve tüm kullanıcılara sunulmaya başladı. Yeni güncelleme ile tüm kullanıcılar için aktif olacak özelliği yeni bir grup kurmaya çalışarak siz de deneyimleyebilirsiniz.

Whatsapp katılımcı saysısını arttırıyor

WhatsApp bir süre önce birçok özellik üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Kullanıcıların daha etkin iletişim kurmasını sağlayan özellikler yavaş yavaş tüm kullanıcıların hizmetine sunulmaya başladı. Yüksek katılımcılı gruplarda bu özelliklerden bir tanesiydi. Artık büyük okul grupları, mahalle grupları ve iş grupları kurabilmeniz mümkün. 512 kişilik sınır özelliği 24 saat içerisinde tüm kullanıcılar için aktif hale gelecek. Bu özellik yayınlanmadan önce kurulan gruplarınız için de katılımcı sayısı aynı şekilde güncellenecek.

WhatsApp geçtiğimiz günlerde işletme hesapları için de yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp sipariş vermeyi kolaylaştıracak sipariş kısa yolunu mesaj ekranına ekliyor. Ayrıca Durum paylaşımları da artık sohbet ekranında ön plana çıkarılacak.

Yeni ve güncel WhatsApp özelliklerini size aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz