Snapchat Hikayelerine ve Anlık Görüntülere nasıl müzik eklenir?

0
384 Okunma

Snap’lerinize ve Snapchat’teki Hikayelerinize müzik eklemek, uygulamanın Ses özelliği sayesinde çocuk oyuncağı. Bu, ister fotoğraf ister video biçiminde olsun, yarattıklarınız için sesli bir arka plan oluşturmanıza olanak tanır.

Instagram ve Facebook gibi diğer sosyal uygulamalar da kullanıcılarının  müzikal bir arka plana sahip Hikayeler oluşturmasına olanak tanır. Snapchat çoğunluğa biraz geç katıldı. Artık diğer içeriklerden öne çıkmalarını sağlamak için anlık görüntülerinizi ve hikayelerinizi sesli olarak özelleştirebilirsiniz. Bu özellikten nasıl yararlanabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Dahili ses kitaplığından bir Snapchat hikayesine nasıl müzik eklenir?

Snapchat ayrıca hikayelerinizde kullanabileceğiniz bazı varsayılan müzikleri ve halkla veya sadece arkadaşlarınızla paylaştığınız enstantaneleri bir araya getirir. Bunlara nasıl erişeceğiniz ve bunları nasıl kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Adım 1 : Android veya iPhone’unuzda Snapchat uygulamasını açın.

Adım 2 : Bunu yapmak için iki yolunuz var: İlk olarak, sağ üst menüdeki nota simgesine dokunun ve sesi ekleyin.

Alternatif olarak, önce videoyu kaydedebilir veya bir fotoğraf çekebilirsiniz. Bundan sonra, istediğiniz parçayı yaratımınıza eklemek için nota simgesini kullanın.

Adım 3 : Yöntemden bağımsız olarak, Snapchat’in ses kitaplığını açmak için Müzik simgesine basın. Bununla, müziklere göz atabilir ve ayrıca en sevdiğiniz parçaları arayabilirsiniz. Ayrıca Snapchat’in küratörlüğünde Oynatma Listeleri seçeneklerini de kontrol edebilirsiniz

snapchat-hikayelerine-ve-anlik-goruntulere-nasil-muzik-eklenir-1

Adım 4 : Bir şarkı seçtikten sonra Snapchat, ses beslemesini en alta itecektir. Şarkıyı başlatmak için sağ taraftaki oynat düğmesine basın ve şarkının Hikayenizde fon müziği olarak kullanmak istediğiniz bölümünü seçmek için parmağınızı beslemenin üzerinde kaydırın.

Adım 5 : Snapchat, videonuza sanatçının adını ve şarkı adını içeren bir müzik çıkartması yerleştirecektir. Ne yazık ki, Instagram’da yaptığınız gibi özelleştiremezsiniz.

Adım 6 : Hikayenizi kaydedin ve soldaki seçenekleri kullanarak gerekli düzenlemeleri yapın. Metin ekleyebilir, çıkartmalar kullanabilir, bağlantılar ekleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Adım 7 : En alttaki butona basarak videoyu Story’nize kaydedin. Alternatif olarak, Gönder’e ve ardından ‘Hikayem’e basın veya ad kutularını işaretleyerek doğrudan arkadaşlarınıza gönderin.

Snap gönderirseniz, alıcı müzik etiketine ve alttaki ‘Bu Sesi Çal’ seçeneğine dokunabilir. Alıcı, oradan Apple Music, YouTube, SoundCloud vb. dahil olmak üzere tercih edilen müzik servisini seçebilir ve şarkıyı tam olarak dinleyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz