WhatsApp’ın yeni güncellemesi kullanışlı özelliklerle geldi

0
103 Okunma

Meta, kısa süre önce WhatsApp için kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlayan iki yeni güncellemeyi kullanıma sundu. Popüler mesajlaşma uygulaması artık, kullanıcıların anketi canlı hale getirmeden önce “Birden çok yanıta izin ver” seçeneğini kapatarak tek oylu anketler oluşturmasına olanak tanıyan WhatsApp Anketleri için yeni bir özellik içeriyor. Bu işlev, her katılımcının yöneltilen sorguya tek bir yanıt sunabilmesini sağlayarak bakış açılarının daha kesin bir şekilde tasvir edilmesini sağlar.

WhatsApp’ın altyazı özellikleriyle yeni anket ve medya paylaşımı

Ayrıca, kullanıcılar artık sohbet içindeki arama işlevini kullanarak anket arayabilir, bu da kaçırmış olabilecekleri veya hemen yanıtlamamış olabilecekleri bir anketi bulmayı kolaylaştırabilir. Bu özellik, bir sohbette belirli bir konuşmayı aramaya benzer ve uygulamada gezinmek için daha verimli bir yol sağlar.

whatsapp-in-yeni-guncellemesi-kullanisli-ozelliklerle-geldi-1

En son güncelleme ayrıca fotoğraflar, videolar ve belgeler gibi medya dosyalarını paylaşırken alt yazıları değiştirme sorununu da ele alıyor . Kullanıcılar artık orijinal altyazıyı koruyarak, tamamen silerek veya tamamen yeniden yazarak altyazıları değiştirebilir. Bu özellik, medya dosyalarını bir sohbetten diğerine iletirken uygulanır ve süreci çok daha esnek ve kişisel hale getirir.

Bu yeni güncellemeler, şirketin platformdaki kullanıcı deneyimini sürekli olarak iyileştirme çabalarıyla uyumludur. Son aylarda Meta, WhatsApp’a, aynı anda dört cihaza kadar tek bir WhatsApp hesabı kullanma seçeneği ve kaybolan mesajları etkinleştirme seçeneği dahil olmak üzere çeşitli güncellemeler getirdi.

WhatsApp Anketleri ve medya dosyalarını paylaşırken altyazıları değiştirme güncellemeleri artık dünya çapında kullanıma sunuluyor ve önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak. Bu özellikler şüphesiz WhatsApp’taki kullanıcı deneyimini geliştirecek ve uygulamayı daha kişiselleştirilmiş, verimli ve kullanımı eğlenceli hale getirecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz