WhatsApp anket özelliği üzerinde çalışıyor

0
202 Okunma
Whatsapp anket özelliği

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp çıktığı günden bu zamana çok değiştir. Hem özellikleri hem de tasarımı ile gelişim gösteren uygulama; aynı hızda gelişmeye devam ediyor. Bu kez grup içerisinde anket yapmanızı sağlayacak yeni bir özellik geliyor. İşte ayrıntılar.

WhatsApp anket özelliği üzerinde çalışıyor

Mesajlaşmayı farklı bir boyuta taşıyan WhatsApp; neredeyse her gün yeni bir özellik ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde uygulama bir arayüz değişikliği ile gündemdeydi. Uzun süredir konuşulan Topluluklar özelliği ile ilgili olan bu değişiklik; tüm grupları ve sohbetlerini düzene girdirecek. Yeni düzene göre Topluluklar simge işareti şimdiki kamere konumlandırmasında yer alacak.

WhatsApp’a yeni bir sohbet sekmesi geliyor

Bugün WABetaInfo tarafından yeni bir özellik daha keşfedildi. Mesajlaşma uygulaması grup içi anketler üzerinde çalışıyor. Bu özellik sayesinde mesaj grupları içerisinde anketler oluşturabileceksiniz.  Bu anketler sayesinde grup üyelerine soru sorabilir ya da oylama yapabilirsiniz. Henüz kullanılmayan bu özellik geliştirme aşamasında. Anket özelliğine dair sadece bir ekran görüntüsü yer alıyor.

WhatsApp grup içi anket özelliği

Ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere uygulama; bir WhatsApp grubuna göndermek üzere anket sorusu girmenizi istiyor. Bu ekran görüntüsü dışında veri olmadığı için özelliğin detaylarını tam olarak bilmiyoruz. Öncelikle Beta tarafına gelmesi beklenen özelliğin şimdilik ne zaman kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor. Özellikle kalabalık gruplarda ortak karar almayı kolaylaştıracak bu özellik; kullanıcılardan tam puan alacak.

WhatsApp tarafında sizce en büyük eksik hangisi? Yorumlara bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz