WhatsApp kişi ekleme kolaylaşıyor

0
144 Okunma

WhatsApp Beta sürümlerinde yeniliklerine devam ediyor. Beta sürüm kodları içerisinde WhatsApp kişi ekleme özelliğinin QR kod okutularak da eklenebilmesini sağlayan yeni bir özellik keşfedildi.

WhatsApp kişi ekleme

WhatsApp kişiler QR kod ile eklenebilecek

2019 Mayıs ayında WhatsApp’ın QR kod ile kişi ekleme özelliğini test etmeye başladığı ortaya çıkmıştı. WhatsApp’ın beta sürümünü inceleyen WABetaInfo, Twitter’da yaptığı paylaşımda uygulamanın Android‘in 2.19.189 beta sürümünde QR kod okuyucuya sahip olduğunu ortaya çıkardı.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar istedikleri kişiyi rehberlerine QR kod okutarak ekleyebilecek ya da kendi QR kodlarını paylaşıp rehbere ekleme işlemi için karşı kullanıcıya daha pratik bir çözüm sunabilecekler. Güvenlik konusunda tereddütü olan kullanıcılar ise istedikleri zaman QR kod ile kişi ekleme özelliğini kapatabilecekler.

USB boyutunda Canon; Ivy Rec

Ortaya çıkan bu özellik dışında, resim içinde resim özelliğine de ufak bir dokunuş yapıldı. Yeni güncelleme ile birlikte sohbetler arasında geçiş yapılırken oynatılan medyaların oynatması durdurulmayacak. Uygulamalarında reklam gösterimini artıracağı konuşulan Facebook’un WhatsApp için bütün çevrimiçi mesajlaşma uygulamalarından farklılaşmaya ve yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor.

Kaynak:ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz