WhatsApp, masaüstü sürümüne karanlık mod desteği geldi. Nasıl yapılır?

0
137 Okunma

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp masaüstü sürümünde bir eksikliği giderdi. Mobil kullanıcılar tarafından çok sevilen karanlık mod desteği artık masaüstü sürümünde de mevcut. İşte detaylar.

Şık tasarımı ile dikkat çeken Honor 60 SE tanıtıldı

WhatsApp masaüstü sürümünde karanlık mod nasıl açılır?

Mobil cihazlarda oldukça başarılı olan WhatsApp, web ve masaüstü sürümüyle kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor. Geçtiğimiz Kasım ayında kullanıma sunulan masaüstü sürümü, mobil uygulama kadar etkin özelliklere sahip. Fakat bazı özelleştirmeler henüz yapılamayordu. WABetaInfo’nun paylaşımına göre artık masaüstü sürümünde de karanlık mod aktif olarak kullanılabilecek. Henüz Beta aşamasında olan masaüstü sürümünün güncellemelerinden faydalanmanız için Windows 10 ve üzeri yazılımlara ihtiyacınız var.

Whatsapp karanlık mod

WhatsApp ana tema rengi olarak beyaz tercih ediyor. Fakat uzun süreli ekran deneyimlerinde göz yorucu olabiliyor. WhatsApp’da dahil birçok mobil uygulama ve işletim sistemlerine gelen karanlık mod seçeneği artık bir gereklilik halline geldi. WhatsApp’ın masaüstü sürümünde henüz bu özelleştirme  aktif değildi. Fakat artık karanlık mod seçebiliyorsunuz. İşte birkaç adımda karanlık mod seçimi.

  1. Öncelikle WhatsApp masaüstü sürümünüzü açın.
  2. Seçenekler (üç nokta) simgesine dokunun.
  3. Ayarlar seçeneğine tıklayın.
  4. Tema seçeneğine tıklayın.
  5. Buradan tema renginizi belirleyebilirsiniz.

Sadece birkaç adımda yapabileceğiniz bu özelleştirme ile gözlerinizi fazla ışıktan koruyabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz