Twitter beklenen özellik için kolları sıvadı!

0
159 Okunma
twitter

Sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter; sıklıkla kullanıcı eleştirilerine maruz kalıyor. Diğer platformlara göre daha farklı bir sistemi olan Twitter, şikayetleri kulak ardı etmeden çözümlemeye çalışıyor. Bir süredir video içerikleri hakkında tepki alan sosyal medya platformu bir adım attı. Kullanıcıların ısrarla talep ettiği video hızlandırma seçenekleri genişletiliyor. İşte ayrıntılar.

WhatsApp, masaüstü sürümüne karanlık mod desteği geldi. Nasıl yapılır?

Twitter video hızlandırma seçeneklerini genişletiyor

Twitter genellikle yazı karakterleri ile ön plana çıkıyor. Bu platform video içerikler konusunda iyi performans göstermese de kullanıcılar bu alanında geliştirilmesini talep ediyor. Video yükleme tarafındaki kalite düşmesi konusunda henüz bir adım atmayan platform; bu kez dikkatleri video hızlandırma seçeneklerine çevirdi. 0.25x’e kadar yavaşlatılan ve 1x hızda izleyebildiğiniz videolar, artık 2.0x’e kadar hızlanma seçeneğine sahip olacak.

Henüz test aşamasında olan özellik ile ilgili görseller Twitter Support resmi hesabında paylaşıldı. Paylaşımda özelliğin detaylarına yer verilirken, şimdilik Android ve web tarafında test edildiğinden bahsediliyor.

Bir süredir video tarafında iyileştirme bekleyen kullanıcıların yüzünü güldürecek bu özellik test aşamasından sonra tüm cihazlarda yerini alacak. Twitter’ın çalışmları bununla da bitmiyor. NFT profil resmi ile yankı uyandıran platform, geri planda daha birçok özellik testleri yapıyor. Söylentilere göre yakın zamanda Twitter’da uzun makaleler paylaşmanıza da imkan verilecek. Gün geçtikçe gelişen  ve değişen sosyal medya platformunda siz hangi özelliğin geliştirilmesini isterdiniz?

Bizi Twitter’dan takip ediyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz