WhatsApp mesaj silme süreleri değişiyor!

0
299 Okunma

WhatsApp mesajlaşma kültürünü ve uygulamalardan beklentilerimizi bir hayli yükseltti. Sesli ve resimli mesajlar, gruplar ve diğer özellikler ile artık mesajlaşma kültürü ileri seviyelere taşındı. Uygulamanın sevilen “Herkesten sil” özelliğinin süresi değişti. 1 saat boyunca kullanabildiğimiz bu özelliğin süresinin uzatılması beklenirken daha da kısaldı. İşte detaylar

Gucci’den AirPods Max’e özel şık çanta

WhatsApp “Herkesten sil” özelliğinin süresi değişiyor

Geçen yıl kullanıma sunulan ve beğenilen herkesten sil özelliği yazılı ya da görüntülü mesajları silmenize imkan tanıyordu. Bu silme işlemi sayesinde kullanıcılar ilgili mesajları karşı taraftan da silebiliyordu. Bu özelliği kullanmak için mesajın üstünden en fazla 1 saat geçmiş olması gerekiyordu. Bu süre az olduğu raporlarda ortaya çıkınca 1 haftaya kadar uzatılması söz konusu oldu. Fakat beklenen gerçekleşmeyecek. WABetaInfo’nun açıklamasına göre süre 2 gün 12 saat ile sınırlı kalacak. Henüz geliştirme aşamasında olan özellik yakında beta sürümlerine eklenecek.

Whatsapp herkesten sil

Bu özelliği kullanmak için iki tarafında güncel WhatsApp sürümü kullanması gerekiyor. Ayrıca karşıdaki kişi mesajı görmüş olsa dahi belirlenene süre içerisinde silebiliyorsunuz. Sildiğiniz mesajlar içerisinde resimler ya da dosyalar yer alabilir. Eğer kullanıcı bunları siz silmeden indirdiyse bu mesajları silmeniz bir şey ifade etmeyebilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz