Gucci’den AirPods Max’e özel şık çanta

0
520 Okunma

Dünyaca ünlü moda devi Gucci, Apple‘ın kablosuz kulaklık modeli AirPods Max için tasarladığı çantayı satışa sundu. İşte teknoloji dünyasına ayak uydurmaya çalışan moda markasının yeni tasarımı…

Fiyatı dudak uçuklatıyor

Dünya’nın en ünlü, prestijli ve tanınan moda markalarından biri olan Gucci, teknoloji devi Apple’ın AirPods Max isimli kablosuz kulaklığı için özel bir taşıma çantası oluşturdu. Daha önce önce Apple Watch ve AirPods modellerine özel ürünler tasarlayan Gucci, yeni taşıma çantasını markanın ikonik monogramı ile tasarladı.

gucci-den-airpods-max-e-ozel-sik-canta-1

Gucci yeni ürününü bu şekilde açıklıyor “AirPods Max için bu kılıf, arşivden ilham alan tasarım öğeleriyle klasik ve çağdaşı bir araya getiriyor. Geçmiş ve gelecek arasındaki kontrastla oynayan aksesuarın iç kısmında, ‘bugüne ait’ anlamına gelen Latince bir kelime yer alıyor.”

Çantanın fiyat konusuna gelecek olursak, öncelikle Apple’a ait olan AirPods Max’in ülkemizdeki fiyatı şu anda 7.999 TL. Gucci’nin “Ophidia” serisine ait olan bu çantası ise 730 € yani yaklaşık 13 Bin lira değerinde.

Siz bu çantayı beğendiniz mi? Fiyatı hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlara bekliyoruz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz