WhatsApp mesajlaşmayı pratik hale getirecek yeni özeliğe kavuştu!

0
85 Okunma

Son günlerde aldığı cezalar ile gündeme gelen WhatsApp, kullanıcılarına bir sürpriz yaptı. Instagram ve Facebook’ta görmeye alışık olduğumuz mesaj tepkileri özelliği artık WhatsApp platformunda da yer alıyor. Sohbetlerde daha hızlı yanıtlar vermenize yarayacak bu kullanışlı özellik hakkındaki detayları sizler için derledik.

WhatsApp mesaj tepkileri özelliğini test etmeye başladı

Aynı çatının altında yer alan Instagram, Facebook ve WhatsApp; kullanıcılar tarafından beğenilen özellikleri tüm platformlarında aktif hale getiriyor. Sosyal medya platformlarında iletişimi daha etkin ve hızlı hale getiren mesaj tepkileri nihayet WhatsApp tarafında da görülmeye başladı. Gizlilik sözleşmesi sebebi ile aldığını cezalarla gündeme gelen uygulama, yeni özelliği ile kullanıcıların dikkatini çekti. Mesaj tepkileri özelliğine göre artık bir mesaja 7 farklı emoji ile yanıt verebileceksiniz. İlk gez görüntülenen özelliğin görüntüsü WABetaInfo tarafından yayınlandı. Bir ekran kaydında oluşan paylaşımı aşağıdan görebilirsiniz.

Whatsapp mesaj tepkileri

Uygulama yeni özelliğini kısıtlı kullanıcı ile test etmeye başladı. Henüz sadece iOS tarafından görüntülenen özellik; 7 farklı emoji tepkisinden oluşuyor. Şimdilik istediğiniz emojiyi kullanarak mesajlara tepki verebiliyorsunuz. Fakat bunun ilerleyen süreçte sabit emojilere dönüp dönmeyeceği kesin değil. Mesaj tepkileri kullanıcı bazlı olduğu için konuşmadaki herkes kimin ne tepki verdiğini görebilecek.

Yeni özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı henüz bilinmiyor. Fakat açıldığında özelliği kullanabilmek için WhatsApp’ın son sürümünü kullanıyor olmanız gerekiyor.

Yeni mesaj tepkileri özelliği hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz