WhatsApp nihayet yerel bir iPad uygulaması alabilir

0
62 Okunma

Sızıntılara inanılacak olursa WhatsApp sonunda büyük ekrana geliyor. WABetaInfo tarafından bildirildiği üzere Meta , görünüşe göre uygulamanın mevcut TestFlight program kodunu temel alarak iPad için WhatsApp’ın uyumlu bir beta sürümünü test ediyor. 

WhatsApp’ın iPad Uygulaması Sonunda Çıkıyor

Bu sadece mesajlaşma servislerinin beta testçileri için değil, Meta’nın iPad için uyumlu uygulama desteğinin olmayışından rahatsız olan herkes için de hoş bir gelişme.

Ancak bu, Meta’nın iPad için WhatsApp’ı beta testine tabi tuttuğu ilk sefer değil. 2021’de Meta’nın platformunu iPadOS’ta test ettiğine dair raporlar vardı ve açıkçası bu tam olarak meyvesini vermedi; ancak bu sürümün TestFlight’a gelip gelmediği belli değil.

whatsapp-nihayet-yerel-bir-ipad-uygulamasi-alabilir-1

Eğer söylentiler doğruysa bu, Meta’nın WhatsApp’ı platforma getirmede önemli bir değer gördüğü anlamına geliyor ki bu da Meta yetkililerinin daha önce söylediklerine ters düşüyor. Instagram Başkanı Adam Mosseri Şubat ayında, talebin ” yeterince büyük olmaması ” nedeniyle şirketin bu hizmeti iPad’e getirme planının olmadığını söyledi.

Müşteriler için harika haber, WhatsApp deneyiminin son aylarda önemli ölçüde daha iyi hale gelmesi. Kanalların eklenmesiyle platform artık kullanıcıların videoları HD olarak göndermesine izin veriyor , yerel Mac uygulaması daha iyi grup görüşmesine izin veriyor ve AB temel olarak Meta’yı WhatsApp’ı iMessage ile çapraz mesajlaşma hizmeti haline getirmeye zorladı. Şu anda WhatsApp kullanıcısı olmak için iyi bir zaman, tablet tutkunları için ise daha da iyi bir zaman.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz