WhatsApp, ‘sesli notlar’ durumu göndermenizi sağlayan özelliği test ediyor

0
210 Okunma

Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp durumunuza sesli mesaj eklemenizi sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte detaylar…

Yakında durumunuz olarak sesli not seçeneği sunulacak

Şu anda Meta platformu, duruma fotoğraf, video, GIF ve metin notları eklemenize izin veriyor. WhatsApp özellik izleyicisi WABetainfo’nun bir raporuna göre şirket, beta sürümünde tespit edilen bir sesli not durumu özelliğini test ediyor. Durum güncellemesi olarak paylaşılan sesli nota “Ses durumu” adı verilir.

whatsapp-sesli-notlar-durumu-gondermenizi-saglayan-ozelligi-test-ediyor-1

Platform özellikleri izleyici ayrıca, durumlarda sesli not desteğinin işlevselliğini gösteren özelliğin bir ekran görüntüsünü yayınladı. Görselde görüldüğü gibi durum sayfasının alt kısmındaki yeni butonuna tıklayarak durum güncellememize anında sesli not ekleyebiliyoruz. Ayrıca rapor, sesli notun, duruma yüklenen fotoğraflar ve videolar gibi uçtan uca şifreleneceğini öne sürüyor. Yalnızca, kullanıcının durum için gizlilik ayarlarında seçtiği kişilerle paylaşılacaktır.

Beta sürümündeki birçok özellik gibi, WhatsApp durum sesli not özelliği de hala geliştirme aşamasındadır ve bu özelliğin ne zaman beta test kullanıcılarına sunulacağını veya genel olarak ne zaman yayınlanacağını henüz bilmiyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz