WhatsApp’ta kendinize nasıl mesaj gönderilir?

0
119 Okunma

Apple iCloud, Google Drive ve not alma uygulamaları , bağlantıları, dosyaları, mesajları, sesli notları vb. Bunu değiştirmek için WhatsApp geliştiricileri, WhatsApp’ta kendi kendinize mesaj gönderme özelliği ekler. 

Hemen hemen her WhatsApp kullanıcısı hatıra olarak alternatif bir numaraya mesaj gönderdi, okudu veya sonra gördü. Sohbetleri başka bir kişiye veya numaraya yönlendirmeniz veya göndermeniz gerekmez. Şimdilik WhatsApp, uygulamayı mobil uygulamalarda, Web’de ve masaüstü uygulamalarında kullanarak kendinize mesaj göndermenize izin veriyor.

Whatsapp’ın mesaj kendiniz özelliği nedir?

Bu, normal bir sohbet ediyormuş gibi kendinize mesaj gönderebileceğiniz bir tür kendine not özelliğidir. Bu, WhatsApp’ta metin, medya dosyaları ve kişiler gönderebileceğiniz, hızlı bir not yazabileceğiniz veya önemli web bağlantılarını kaydedebileceğiniz anlamına gelir.

WhatsApp’ın bu yeni kendinize mesaj gönderin özelliği, Android, iPhone, web ve masaüstü uygulamalarındaki resmi uygulamaları için kullanılabilir. WhatsApp’ta kendinize nasıl mesaj göndereceğinizi göstereceğiz. Başlamadan önce, WhatsApp’ın en son sürümünü mobil ve masaüstünde çalıştırdığınızdan emin olun.

whatsapp-ta-kendinize-nasil-mesaj-gonderilir-1

iPhone veya Android için Whatsapp’ta kendiniz nasıl mesaj gönderilir?

Adım 1 : iPhone veya Android cihazınızda WhatsApp’ı başlatın.

Adım 2 : Yeni Sohbet düğmesine dokunun.

  • iPhone’da sağ üst köşededir.
  • Android’de, sağ alt köşeye yerleştirilir.

Adım 3 : ‘WhatsApp’taki Kişiler’ bölümünün altında adınıza dokunun.

Adım 4 : Mesajınızı yazın ve kendinize bir WhatsApp mesajı göndermek için Geri Dön’e basın.

Diğer WhatsApp sohbetleri gibi Mesaj Kendiniz özelliği. Birini başlattıktan sonra, kendinize bir fotoğraf, belge, konum, kişi ve sesli notlar göndermek için görüşmeye gidin. Elbette, Kendin Mesajla Ödeme seçeneği mevcut değildir. Yani kendinize para gönderemezsiniz. Ancak, sadece kendiniz için bir anket düzenleyebilirsiniz, ilgi çekici, değil mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz