WhatsApp’tan kullanıcıları sevindirecek özellik

0
151 Okunma

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uygulamanın iOS Beta sürümünde, WhatsApp sesli cevapsız aramaları hakkında daha fazla ayrıntı bilmenizi sağlayacak. Şirket Cevapsız aramalar için yeni bir Rahatsız Etmeyin API’sini kullanıma sunuyor.

WhatsApp yakında size cevapsız arama ile ilgili ayrıntıları bildirecek

Meta-sahipli WhatsApp yalnızca bir mesajlaşma platformu değil, aynı zamanda birçok normal kullanıcının da kullandığı otomatik yanıtlama ve yüksek kaliteli sesli aramalar gibi çoklu işlevlere sahip bir iş aracıdır. WhatsApp sesli arama, iyileştirmelerinde bir adım daha öne çıkıyor. Standart çağrı sistemleri, Rahatsız Etmeyin modu nedeniyle bir çağrıyı kaçırıp kaçırmadığınızdan bahsetmezken, WhatsApp bunu planlıyor.

WABetaInfo’nun raporuna göre WhatsApp, iOS’un Beta sürümünde Cevapsız aramalar için yeni bir Rahatsız Etmeyin API’sini kullanıma sunduBu API ile WhatsApp, Rahatsız Etmeyin modunuzun açık mı yoksa kapalı mı olduğunu algılar.

whatsapp-tan-kullanicilari-sevindirecek-ozellik-1

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, Arama geçmişinde, cihazınız Rahatsız Etmeyin modundayken cevapsız aramaları gösterecek yeni bir arama etiketi göreceksiniz. Bu yeni etiket, “Rahatsız Etmeyin Tarafından Susturuldu” ifadesini gösterecek ve yalnızca DND modunda çalışır.

Bu API sadece iOS 15 için destekleniyor, şu anda iPhone’larda lider durumda ama yakında iOS 16 geliyor, bu yüzden geleceğini bilmiyoruz ama aslında her iPhone 6s ve sonrasının destekleyebileceğini söyleyebiliriz. Bu özellik şu anda yalnızca iOS’un beta sürümünde görülüyor ve yakında tüm iOS 15 destekli iPhone’lar için kararlı WhatsApp’a sunulacak. Ayrıca Android & Desktop sürümleri için herhangi bir bilgi yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz