Squid Game, ikinci sezonu resmi olarak açıklandı!

0
280 Okunma

Tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Güney Koreli dizi Squid Game’in ikinci ve üçüncü sezonlarının olacağı sık sık konuşuluyordu. Artık resmi açıklama popüler çevrimiçi dizi ve film Netflix’ten geldi. Peki ya Squid Game ikinci sezon ne zaman çıkacak? İşte açıklanan tüm resmi detayları!

Squid Game sevenlerin izleyebileceği dizi ve filmler

Squid Game, ikinci sezonu ile ilgili açıklanan tüm detaylar!

Yönetmen Hwang Dong-hyuk’tan Netflix resmi sitesinde yayınlanan mesajda “Geçen yıl ‘Squid Game’in ilk sezonunu hayata geçirmek 12 yıl sürdü. Ama ‘Squid Game’in şimdiye kadarki en popüler Netflix dizisi haline gelmesi 12 gün sürdü,” yazıldı. Gi-Hun ve The Front Man’in geri döneceğini belirten yönetmen sözlerine, “Ddakji’li takım elbiseli adam geri dönmüş olabilir” diye ekledi.

Squid Game dizisinin ikinci sezonu ile ilgili açıklama yapan yönetmen sözlerine, “Ddakji’li takım elbiseli adam geri dönmüş olabilir. Yepyeni bir tur için bize bir kez daha katılın.” diye ekledi. İkinci sezonun duyurusu, dizinin ilk çıkışından bu yana Netflix’in servetindeki düşüşe rağmen gerçekleşti. Squid Game dünya çapında büyük bir hit olurken Netflix , 10 yıl içinde abonelerinde ilk düşüşünü Nisan ayında bildirmişti. Popüler çevrimiçi dizi ve film platformu, bu yıl itibariyle ayrıca şifre paylaşımını sınırlamaya odaklandı ve çalışanlarına bu yılın sonuna kadar reklam destekli akışı başlatacağını söyledi.

Kore dizisi , lansmanından itibaren Netflix’in şimdiye kadarki en büyük dizisi oldu . Geçtiğimiz yıl Hwang, ikinci sezonu geliştirmenin “planlama sürecinde” olduğunu söylerken, Netflix eş CEO’su Ted Sarandos “ Squid Game evreni daha yeni başladı ” dedi. Başka bir deyişle, hepimiz ikinci sezonun geleceğini az çok biliyorduk ama artık Netflix tarafından resmiyet kazandı. Merakla beklenen dizinin ikinci sezonunun ne zaman çıkacağı ile ilgili resmi bir açıklama yok ancak, detaylar için bizleri takipte kalın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz