WhatsApp yeni özelliklerini takip etmenizi kolaylaştırıyor

0
146 Okunma

En çok tercih edilen mesajlaşma platformu WhatsApp, bu başarısını yeni özellikleri ile sürdürmeye devam ediyor. Kendini her geçen gün daha da geliştiren platform özelliklerini duyurmak için yeni bir alt yapı üzerinde çalışmaya başladı. İşte ayrıntılar.

WhatsApp yeni özelliklerini sohbet penceresinden duyuracak

Mesajlaşma platformu kullanıcıların talepleri doğrultusunda çeşitli özellikle sunuyor. Test aşamasında bulunana ya da küresel olarak aktif edilmiş özellikle zaman zaman gözden kaçabiliyor. Kullanıcıların bilgilenmesi için yeni özellikle hakkında blog yazıları yayınlayan WhatsApp, bunun artık yeterli olmadığının farkına vardı. Özelliklerin kullanıcılar tarafından daha hızlı öğrenilmesi için yeni bir sistem kurmaya çalışan platform, sohbet pencereleri ile bu soruna son verecek.

WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre WhatsApp izniniz dahilinde özelliklerden sizi haberdar edecek. “Yeni özelliklerden ilk sizin haberiniz olsun” açıklamasıyla kullanıcılara özellikleri aktaracak. Daha göz önünde olması için duyuruyu sohbet penceresinden yapmayı planlayan şirket, bu özelliği opsiyonel olarak sunacak. Yani bu bildirimleri almaktan rahatsız olduğunuzda kapatabileceksiniz.

Whatsapp

WhatsApp en son kullanıcıların derdine derman olacak bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Kişisel gizliliğe önem veren kullanıcıların favori özellikler son görülme ve okundu bilgisi ayarlarıydı. Fakat bu özelliklerin aktif edilmesi durumunda dahi platformda görünmez olmanız mümkün değil. Çünkü karşı taraf profilinize girdiğinde çevrimiçiyken sizi görebiliyor. WhatsApp artık bu özelliğinde opsiyonel olarak kapatılabilmesini sağlayacak. Beta sürümlerine kademeleri olarak sunulmaya başlanan özellik için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Şirket bu kullanışlı uygulamayı yakında tüm cihazlar için aktif hale getirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz