Whatsapp’a beklenen özellik sonunda geliyor!

0
81 Okunma

Milyonlarca insan internetten sohbet edebilmek için Whatsapp uygulamasını kullanıyor. Son zamanlarda Meta, Whatsapp’a kullanıcıların rahatlığı için pek çok güncelleme getirdi. İşte güncelleme hakkında detaylar…

Whatsapp’ın yeni güncellemesi ne?

Whatsapp, milyonlarca kullanıcısını yakından ilgilendiren bir güncelleme ile geliyor. Geçtiğimiz günlerde uygulamaya sohbeti güncelleme özelliği gelmişti. Bu güncelleme sayesinde ise artık sohbetlerde mesajı sabitlemek daha kolay olacak. Peki bu özelliği nasıl kullanabiliriz?

Whatsapp’da sabitlenen mesaj özelliğini kullanmanız çok kolay. Öncelikle sabitlenmesini istediğiniz mesajın üstüne uzun uzun basmanız gerekiyor. Daha sonra çıkan seçenekler arasından “Sabitle” yazan kısmı seçmelisiniz. Artık mesajınız en üstte sabitlenmiş olacak.

whatsapp-parolasini-unutanlar-icin-sevindiren-yenilik

Sabitlenmiş mesaj özelliği ile istediğiniz herhangi bir sohbette istediğiniz mesajı vurgulayabilir böylece sohbetin en üstünde görebilirsiniz. Yeni Whatsapp güncellemesi  tarih, adres, telefon numarası, ders notu gibi önemli mesajların diğer mesajlar arasında kaybolmaması için ideal bir seçenek olacaktır.  Mesajın içeriği konusunda bir kısıtlama ise bulunmuyor. Herhangi bir emoji, resim, noktalama işareti dahi mesaj sabitleme özelliğine dahil.

Sabitlemek istediğiniz mesajın süresi ise ne yazık ki çok uzun süreli olmayacak. Sabitlenen mesajın süresinin 24 saat, 7 gün ya da 1 ay olması planlanıyor. Fakat varsayılan mesaj süresi 7 gün olarak belirlendi.

SONUNDA WHATSAPP’A BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ!

Peki siz Whatsapp’ın sohbette mesaj sabitleme özelliğini kullanmayı düşünüyor musunuz? Bu güncelleme hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz