WhatsApp’a ihbar özelliği geldi! İşte detaylar

0
300 Okunma
İhbar özelliği

WhatsApp Android beta sürümünü yeni bir özellik ile güncelledi. “İhbar özelliği” adı verilen bu yeni özellikle kullanıcılar artık geliştiricilerle direk iletişim kuracak.

WhatsApp İhbar özelliği nedir?

WhatsApp uygulaması hakkında bir sorun veya öneriniz olduğunda mail yolu ile iletişim kurabiliyordunuz. Uygulama artık aradaki mesafeleri indirerek direk mesaj yolu ile ulaşmanıza imkan tanıyacak. Özellik henüz tüm cihazlarda kullanılamıyor.

İhbar özelliği

WhatsApp yaşanan gizlilik sözleşmesi olaylarına rağmen dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması. Aldığı tepkilerle rakiplerine kapı açan WhatsApp yeni özellikler ile kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Platform artık kullanıcılarına doğrudan iletişim hakkı sunuyor. Uygulama ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda; yeni özellik sayesinde direk geliştiricilere ulaşabileceksiniz. Eskiden mail yoluyla kurulan bu iletişim yeni özellik ile daha hızlı hale gelecek.

WhatsApp Web bir süredir beklenen özelliğe kavuşuyor

Henüz Android Beta sürümü ile ortaya çıkan özellik, tüm kullanıcıların deneyimine açılmadı. Ayrıca iOS tarafında da kullanılamıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz