Netflix nisan ayı içerik listesi

0
390 Okunma

Netflix nisan ayı içerik listesi yayınlandı. Dünyanın en çok tercih edilen dizi ve film platformu Netflix, yeni yapımları ile büyümeye devam ediyor. Mart ayında bir çok yeni içerik ekleyen Netflix’in, nisan ayında Türkiye’de yayınlayacağı özel içerikleri belli oldu.

Netflix Nisan ayı için hangi içerikleri sunacak?

Dünyanın Covid-19 ile mücadele ettiği ve Netflix’e ilginin hayli yüksek olduğu bu yıl nisan ayında gelecek yeni yapımlar ve yeni sezonlar şu şekilde:

Friends (1 Nisan)

Netflix nisan ayı içeriklerinin ilki dünyanın en popüler komedi dizilerinden biri olan Friends. Friends; 1990 yıllarında Manhattan’da yaşayan 20 yaşlarında altı arkadaşın başlarından geçen komik, zor ve eğlenceli maceralarını konu ediniyor.

The Serpent (2 Nisan)

Gerçek olaylardan esinlenen The Serpent, usta dolandırıcı Charles Sobhraj’ın ve onu adalet önüne çıkarmak için verilen olağanüstü mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Snabba Cash: Kolay Para (7 Nisan)

Netflix’in nisan ayında yayınlayacağı yeni dizilerden olan Snabba Cash: Kolay Para, bir iş kadını ile yolları kesişen bir suçlu ve sorunlu bir gencin maceralarını anlatıyor.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? (9 Nisan)

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı tiyatro eserinden uyarlanan; Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği komedi dram filmi, Netflix nisan ayı içeriklerinin merak edilenleri arasında. “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?”, üstün zekalı olarak dünyaya gelen Gülseren isimli genç kızın hayat serüvenini anlatmaktadır.

Mighty Express (13 Nisan)

Netflix nisan ayı içerikleri listemizde tabii ki çocukları unutmadık. Mighty Express, üstün zekaları ve takım oyunlarıyla raylarda gerçekleşen her türlü sorunu çözen ekibin hikayelerini konu alıyor.

Gemini Man (22 Nisan)

Başrolünde Will Smith’in yer aldığı aksiyon macera filminin konusu emekli olmasının ardından çok süre geçmeyen bir suikastçının, gizli bir devlet teşkilatı tarafından kendisini öldürmek için tasarlanmış klonuyla karşılaşmasını ele alıyor.

Gölge & Kemik (23 Nisan)

Netflix nisan ayı içeriklerinin bir diğeri ise Gölge ve Kemik. Gölge ve Kemik, Alina Starkov isimli bir karaktere odaklanıyor. Alina Starkov, savaştan parçalanmış dünyasının kaderini değiştirebilecek bir gücü açığa çıkarıyor ve daha sonra karşısında karanlık düşmanlar buluyor.

Fatma (27 Nisan)

Burcu Biricik‘in başrol olduğu dizi, Fatma isimli bir temizlikçinin hayatını anlatıyor. Sıradan bir temizlikçi olan Fatma, kayıp kocası Zafer’i ararken beklenmedik bir cinayet işler. Bu olay, onu bir “temizlikçi” olarak kendisinden hiç şüphe edilmeyen görünmez bir katile dönüştürür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz