WhatsApp’tan Android kullanıcılarına özel güncelleme!

0
376 Okunma
whatsapp

WhatsApp, uygulama iyileştirme ve geliştirme adına yaptığı güncellemeleri yayınlamaya hız kesmeden devam ediyor. Android platformunda Beta 2.18.117 sürümü için mükemmel bir özellik geldiği ortaya çıktı. Bildirimlerim ayarlarınıza fark katacak bu özellik şimdilik sadece Android Beta kullanıcıları için mevcut.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/whatsapp-yeni-bir-ozellik-daha-kazaniyor-11676/[/benzer]

WhatsApp yeni bildirim özelliği nasıl çalışacak?

WhatsApp’ta ister grup sohbetlerinizi isterseniz de kişilerin sohbetlerinden olan bildirimleri düzenleyebiliyorsunuz. Bu zamana kadar kullanılan bildirimlerin ses, titreşim ve led ışık ayarlarını değiştirebilme özelliği biraz daha geliştirilerek, öncelikli bildirimler ayarlamanıza imkan verilecek. Önceliklendirdiğiniz bildirimler WhatsApp Pin özelliği gibi çalışarak daima başta tutulması sağlanacak. Bu sayede beklediğiniz önemli bildirimleri kaçırmayacaksınız.

öncelikli bildirimler

 

Sadece Android 5.0 ve üzeri cihazlarda çalışacak olan bu özellik üzgünüz ki henüz iOS için gelmeyecek. iOS cihazlar, pinleme işlemi gibi özellikler sunmadığı için bu özellikten de faydalanamayacak.

Şimdilik Beta versiyonun da olan bu özellik önümüzdeki hafta Play Store‘larda yayınlanacak. Eğer özelliği şimiden test etmek istiyorsanız Android Beta sürümü ile buradan deneyimleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz