Netflix’in ilk Türk dizisi The Protector’ın detayları

0
1.029 Okunma

Netflix dizi ve filmlerin yayınlandığı en popüler platformlardan biri. Kaliteli dizileri ile bilinen Netflix, Türkiye yatırımları arasına başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı The Protector isimli dizisini alıyor. Peki Netflix’teki ilk Türk dizisi, The Protector nasıl olacak ?

[benzer]https://goo.gl/KzaAgU[/benzer]

The Protector Netflix dizisinin konusu ne olacak ?

The Protector

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı dizinin konusu süper kahraman olacak. Resmi olarak duyurulan bilgilere göre; 2018 de yayınlanması beklenen dizide Çağatay Ulusoy, Hakan adında bir İstanbul muhafızını canlandıracak. Bu dizi de Hakan kendisine verilmiş gizli görevleri yerine getirerek İstanbul’un güvenliğini korumaya başlayacak. Dizinin en heyecanlı yerleri ise bu aşamadan sonra başlayacak. Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Okan Yalabık, Hakan‘ın imrendiği iş adamı Faysal’ıAyça Ayşin Turan, Faysal’ın şirketinde yönetici olan Leyla’yıHazar Ergüçlü de Zeynep ve Mehmet Kurtuluş ise Faysal’ın sağ kolu Mazhar karakterini canlandıracak.

Binnur Karaevli’nin senaristliğini üstlendiği The Protector dizisinin yönetmeni Can Evrenol olacak. Fantastik drama türündeki dizinin, süper kahraman görsel efektlerini ise Gradient Effect üstlenecek.

Türkiye tarihinde başarı elde etmesi beklenen ilk süper kahraman dizisi The Protector’ın tanıtımı Roma’daki See What’s Next etkiliğinde yapıldı. Çağatay Ulusoy, La Casa de Papel, Suburra, Dogs of Berlin gibi başarılı projelerin olduğu yaklaşık 300 kişilik yerel ve uluslararası basın mensubu karşısında konuşma yaptı. Dizinin kesin yayın tarihi ise henüz belli değil.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz