Xbox Series S 2022 yılında alınır mı?

0
634 Okunma

Günümüzde oyun sistemi seçmek için çok fazla opsiyona sahibiz. Peki ya kasım 2020’de piyasaya sürülen Xbox Series S 2022 yılında hala satın alınır mı? Bu sorunun tüm cevapları ise haberimizin devamında…

Guild Esports yeni Valorant oyuncularını duyurdu

2 yılın ardından Xbox Series S halen satın alınır mı?

Günümüzün tüketicileri, bugünlerde bir oyun sistemi seçme konusunda her zamankinden daha fazla seçeneğe sahip. Playstation 5 ve Xbox X Series, 4K oyun deneyimini yaşatırken Nintendo Switch, taşınılabilir olmasıyla gönülleri fethediyor. Çip krizinden ötürü tüm teknoloji üreticileri etkilendiği için Xbox S’de de ürünü tedarik etmede sorun yaşamazsınız. Hatta ABD sınırlarında, Nintendo Switch’e kıyasla daha çok stoğunun olduğunu da iddia ediyoruz.

Xbox Series X ve en büyük rakibi olan PS5’in stoklarını kovalamaktan yorulduysanız Xbox Series S sizin için iyi bir opsiyon olabilir. Bunun yanı sıra, bir diğer avantajınız ise fiyat olacak.  X serisi,  S Seri’sinin 4 teraflopunun aksine 12 teraflop yapabilen bir işlemciye sahip. X serisinde ise 1 TB’lık depolama alanı mevcut iken, S serisi ise 512 GB’a sahip. Bu, özellikle konsolun yalnızca dijital olduğunu hesaba kattığınızda, bir Seri S’e sahip olmanın tartışmasız en büyük dezavantajı.

Her ikisi konsol, 120Hz yenileme hızına ve kablosuz denetleyici giriş gecikmelerini en aza indiren otomatik düşük gecikme moduna sahip. Ses ve HDR görüntüsünde ise her iki konsol Dolby Atmos ve Dolby Vision desteğine sahip. Eski nesillerden bahsetmişken, oyun kumandaları veya kulaklıklar gibi eski Xbox One aksesuarlarınız varsa, xbox Series S ile kullanabilirsiniz.

Dikkate alınması gereken bir diğer husus da boyutudur ve bu, Xbox Series S’in aslında daha büyük kardeşine göre avantajlı olduğunu belirtmemiz gerek. Depolama alanı haricinde pek bir eksisi olmayan konsolu tercih etmek ise tamamen sizlerin kararı. Yorumlarınızı bekliyoruz..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz