Sevgililer Günü’nde izleyebileceğiniz romantik filmler

0
605 Okunma

Sevgililer Günü’nde keyifli vakit geçirmek isteyenler için Netflix‘te izleyebileceğiniz romantik filmleri listeledik. İşte aşk dolu dakikalar yaşatacak o filmler…

Kadın Aklı Erkek Aklı

sevgililer-gunu-nde-izleyebileceginiz-romantik-filmler-1

Sevgililer Günü’nde izleyebileceğiniz romantik filmler listemizin ilk sırasında yer alan Kadın Aklı Erkek Aklı filmi Katherine Heigl ve Gerard Butler’ı başrolde buluşturuyor. Filmde bekâr bir haber yapımcısı, sinir bozucu bir iş arkadaşından aşk tavsiyesi almayı kabul eder. Üstelik şaşırtıcı bir şekilde, onun rehberliğinde aşkı bulabilecek gibidir.

Senden Önce Ben

sevgililer-gunu-nde-izleyebileceginiz-romantik-filmler-2

Oyuncu kadrosunda Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman gibi isimlerin yer aldığı Senden Önce Ben filminin konusu oldukça romantik. Filmde motosiklet kazası sonrası felç kalan Will yaşama hevesini kaybetmiş, ölmeyi düşünmeye başlamıştır. Son derece kültürlü ve donanımlı biri olan Will, bakıcısı Louisa’yı önce küçümsese de genç kadının varlığı ona yaşama sevinci vermeye başlar. Aralarında kurulan bu arkadaşlık ve yakınlık, ikisini de çok değiştirecektir.

Aşk Taktikleri

sevgililer-gunu-nde-izleyebileceginiz-romantik-filmler-3

Netflix Türkiye’nin yeni filmi Aşk Taktikleri, Sevgililer Günü’nde izleyebileceğiniz yapımlardan biri. Başrolünde güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız’ın bulunduğu film; erkekleri çözdüğüne inanan Aslı ile kadınları anladığını düşünen Kerem’in hikayesini konu ediyor.

Aşka Düşmek

sevgililer-gunu-nde-izleyebileceginiz-romantik-filmler-4

Christina Milian, Jeffrey Bowyer-Chapman ve Adam Demos’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Aşka Düşmek filmi yarışmadan kazandığı pansiyon sayesinde hayatı değişen genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz