Xiaomi Airfryer 6.5L inceleme!

0
866 Okunma

Yağı yemekten ayıran ve büyük bir hazneye sahip olan Xiaomi Airfryer 6.5L inceleme sizlerle.

Xiaomi Airfryer 6.5L inceleme!

Xiaomi Airfryer 6.5L satın almak için buraya tıklayın

Xiaomi Airfryer 6.5L, hava kızartma, fırınlama, yoğurt yapma, kurutulmuş meyve, çözme ve fermente etme gibi birçok işlemi yapabilen bir cihaz. Ayrıca, yemeklerinizi pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutuyor. Cihaz, 360˚ konveksiyon ısıtma özelliği sayesinde, yemekleri ters çevirmeden eşit şekilde pişiriyor.

40˚C ila 220˚C arasında ultra-çok yönlü bir sıcaklık aralığına sahip olan airfryer yağ ve yağlılığı azaltmak için özel bir yağ giderme özelliğine sahip. 6.5 litrelik büyük kapasitesiyle daha fazla yemek pişirebilirsiniz. Ayrıca, 24 saatlik zamanlama, bir dokunuşla bulut tarifleri ve daha fazlası gibi kolay akıllı kontrol özellikleri de mevcuttur.

Cihazın otomatik ısıtma özelliği, yemekleri kızartma sepetinde taze ve çıtır tutmak için pişirme sonrası 30 dakika boyunca otomatik olarak sıcak tutuyor. Ancak, 80℃ altındaki pişirme sıcaklıkları, sebzeler, yoğurt, çözme ve kurutulmuş meyve pişirme modları için ısıtma özelliği mevcut değil.

Cihazın kapasitesi 6.5 litre olduğundan, daha fazla yemek pişirebilirsiniz. Cihazın 24 saatlik zamanlama özelliği sayesinde, yemeklerinizi önceden ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, bir dokunuşla bulut tarifleri ve daha fazlası gibi kolay akıllı kontrol özellikleri de mevcut.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz