Xiaomi Buds 3T Pro küresel pazara tanıtıldı! İşte özellikler

0
211 Okunma
Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi bugün birçok yeni ürünü küresel pazara açtı. Akıllı telefon ve akıllı saat gibi seçeneklere yer verdiği etkinlikte; yeni bir kablosuz kulaklık modeli de tanıttı. İşte Xiaomi Buds 3T Pro kablosuz kulaklık.

Xiaomi Buds 3T Pro kablosuz kulaklık

Xiaomi Buds 3T Pro

Yeni kablosuz kulaklık modeli 40 dB seviyesinde Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip. Ayarlanabilir ANC özelliği bulunan kulaklığın 3 kademesi bulunuyor. Manuel ayarlayabileceğiniz bu ayarları otomatik seçeneğe getirerek her ortamda uyumlu ses performansını kullanabilirsiniz. Stüdyo düzeyinde ses kalitesi sunan kablosuz kulaklık; kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı şarj seçeneğine sahip. Ses kalitesi konusunda oldukça iddialı olan model hakkında Ses Mühendisi Luca Bignardi şu ifadeleri kullandı;

“Xiaomi Buds 3T Pro’nun yüksek çözünürlüklü ses üretimini gerçekten takdir ediyorum. Bu yüksek kaliteli gerçek kablosuz kulaklık aracılığıyla sesteki gerçek ayrıntıları duymamı sağlıyor.”

Xiaomi Buds 3T Pro

Kablosuz kulaklık modelinde ayrıca şeffaf modda yer alıyor. Bu sayade kulaklığı kullanmadığınız zamanlarda çıkartmak zorunda değilsiniz. Yeni nesil Dimensional ses özelliği bulunan kulaklık adete bir sinema salonu kalitesinde ses deneyimine sahip. Çift cihaz bağlantı desteği bulunan kablosuz kulaklık modeli; tek şarj ile 24 saate kadar çalışıyor. Ayrıca kulaklıkta dış ortamda ve sporda rahatlıkla kullanabilmenizi sağlayan IP55 sertifikası bulunuyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip kulaklığın fiyatı 199 dolar. Xiaomi Türkiye mağazaları resmi olarak yer aldığı için Buds 3T Pro modelinin Türkiye’de satış ihtimalide oldukça yüksek. Fakat şu an fiyat bilgisi bulunmuyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz