Xiaomi elektrikli diş fırçası tek şarjla 25 gün kullanılıyor

0
424 Okunma
Xiaomi elektrikli diş fırçası

Xiaomi, Mi bir fonlama programı kapsamında Hindistan pazarı için Mi Elektrikli Diş Fırçası T300’ü açıkladı. Oldukça başarılı duran bu elektrikli diş fırçasının tek şarj ile 25 gün dayanıyor olması avantaj sağlıyor. Normalde küresel pazarda sattığından farklı özellikleri içeren bu modelde, telefonunuzdaki uygulama bağlantısını izleme ve ağız hijyeni verileri gibi akıllı özellikleri bulunmuyor.

Diş fırçası temizliği, teknolojiden güç alıyor!

Xiaomi elektrikli diş fırçası hem şık hem de fonksiyonel

Mi Elektrikli Diş Fırçası T300, Xiaomi’nin diğer yaşam tarzı ürünlerinde gördüğümüz klasik minimalist tasarımına sahip. Basit görünüyor ve sadece beyaz renk çeşidiyle geliyor. Diş fırçası IPX7 suya dayanıklı olarak sunuluyor. Xiaomi, plastik fırça kafasının da saklamayı kolaylaştırdığını söylüyor. Fırça dişler arasındaki plakları temizlediği söylenen DuPont TyneX StaClean kıllarına sahip.

Xiaomi elektrikli diş fırçası

Dakikada 31 bin titreşim üretebilin bu diş fırçasının en dikkat çeken özelliği kesinlikle tek şarj ile 25 gün kadar kullanılıyor olması olarak gösterilebilir. Diş fırçasının pili bittiğinde ise doldurmak için 5W çıkış gücüne sahip bir USB-C şarj adaptörü kullanmanız gerekiyor. Bir yıl garanti verilen ürünün başlıkları da 4 ay kullanılabiliyor. Sonrasında internet sitesinden bu fırça başlıkları satın alınabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz