Xiaomi InFace siyah nokta giderici denedim? (eşime uyguladım ?)

0
2.371 Okunma

Xiaomi Inface siyah nokta giderici cihazın özelliklerinden bahsedip denediğimiz videomuz yayında. Vakum gücüyle siyah noktaları temizleyen cihazın özellikleri neler, gerçekten işe yarıyor mu gibi sorularınızın cevabını bu videoda bulabilirsiniz…

Xiaomi Inface siyah nokta giderici özellikleri

Xiaomi Inface siyah nokta giderici 299 TL‘lik fiyatıyla cilt bakımınıza eşlik edecek bir ürün. Siyah noktalardan kurtulmak için bantlar, kremler gibi birçok yöntem var .Xiaomi Inface siyah nokta giderici cihazın vakumlama teknolojisi sayesinde derinlemesine temizlik sağlayabilirsiniz. Ürün kutusundan ürünün ucu için sünger ve 3 farklı başlık çıkıyor. Cilt tipinize göre ürünün başlığında değişiklik yapabilirsiniz. Başlıklardan biri sivilceli ve akneli ciltler içinken biri geniş yüzeylerde kullanmanız için bir başlık. Siyah noktaların yoğun olduğu burun bölgeniz içinse küçük başlığı kullanmanız öneriliyor.

Xiaomi Inface siyah nokta giderici cihazın yavaş, orta ve hızlı olmak üzere 3 farklı modu bulunuyor. Cilt tipinize uygun modu seçerek cildinizin zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Yüzünüzde 2 dakikadan fazla tutmamanız gereken cihaz, hassas ciltler için de uygun.

Dilerseniz lafı uzatmayalım ve Xiaomi’nin Inface siyah nokta giderici cihazına yakından bakalım:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz