Hafta sonu izlenebilecek 5 Netflix filmi

0
570 Okunma

Hafta sonu kısıtlamalarında evde yapılabilecek en iyi aktivitelerin başında film izlemek geliyor. Bu yazımızda sizler için hafta sonu izlenebilecek 5 Netflix filmini derledik. İşte o filmler:

Can Dostum

2011 yapımı Fransız filminin başrollerinde François Cluzet ve Netflix’in popüler yapımı Lupin’in de başrolü olan Omar Sy bulunuyor. Gerçek bir hikâyeden esinlenilen filmde, engelli ve varlıklı bir adam ile asi bakıcısı arasındaki ilişki anlatılıyor. Zengin bir iş adamı ve aristokrat olan Philippe, yamaç paraşütü yaparken geçirdiği kaza sonrası felç olur ve boynundan aşağısı kullanamaz hale gelir. Driss ise hapishaneden henüz yeni çıkmış bir işsizdir. Philippe 7 gün 24 saat boyunca bakımını üstlenmesi için Driss’i evine yatılı yardımcı olarak alınca ikisinin de dünyası değişecektir.

Enola Holmes

Hafta sonu izleyebileceğiniz bir diğer film ise Enola Holmes. Enola Holmes, Nancy Springer’ın aynı adlı kitap serisine dayanan yakın zamanda yayınlanan bir gizem filmidir. Filmin yönetmeni Harry Bradbeer ve yazarı Jack Thorne’dur. Filmin içeriği ise şu şekilde: Enola’nın annesi kaybolur. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft’tan yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayı çözerken Enola’yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır.

Fractured

Fractured, Alan B. McElroy’un senaryosundan Brad Anderson tarafından yönetilen 2019 Amerikan psikolojik gerilim filmidir. Fractured, aniden sırra kadem basen ailesini bulmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ray Monroe, eşi Joanne ve kızları ile birlikte Minneapolis’e gitmek için yola koyulur. Ancak yolculuk sırasında kaza geçiren aile, soluğu hastanede alır. Eşi ve kızının çekimden çıkmasını bekleyen Ray, uzun süre bekleyişin ardından bir tuhaflık olduğunu fark eder. Hastanede karısı ve kızını arayan Ray, ikisine de ulaşamaz. Üstelik aniden sırra kadem basan kızı ve annesi ile ilgili tüm hastane kayıtları da ortadan kaybolur. Ailesini bulmaya çalışan Ray, kızı ve eşine ne olduğuna dair gerçekleri bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Şipşak Aile

Hafta sonu izleyebileceğiniz bir diğer film tavsiyemiz Şipşak Aile. 2018 yılında çekilen Şipşak Aile; Mark Wahlberg, Rose Byrne gibi usta oyuncuların yanında Isabela Merced başta olmak üzere genç isimleri de barındırıyor. Film, bir evlatlık edinmeye karar veren çiftin, gelişmeler sonucu üç çocukla eve dönmesiyle birlikte yaşadıkları deneyimleri konu alıyor. Aynı anda hem komedi sahneleri barındıran Şipşak Aile, hem de dram sahneleriyle de dikkat çekiyor.

Rose Adasının İnanılmaz Hikayesi

9 Aralık 2020 itibari ile yayınlanan Rose Adasının İnanılmaz Hikayesi filminin konusu şu şekilde: İdealist bir mühendis İtalya açıklarında kendi adasını inşa eder. Ama adanın bağımsızlığını ilan ettiğinde hem dünyanın hem de İtalyan devletinin dikkatini çeker. İtalya kıyılarında kendi adasını inşa eder ve onu bir ulus ilan ederek dünyanın dikkatini çeker. İtalyan Hükümeti onu düşman ilan ettiğinde değerler sınanır, ancak dünyayı değiştirmek için riskler alınmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz