Xiaomi Mi Band 5 tanıtım tarihi için yeni bilgiler

0
1.103 Okunma
Xiaomi Mi Band 5 tanıtım tarihi

Bildiğiniz gibi yakın zaman önce Xiaomi Mi Band 5 için tanıtım tarihleri gündeme gelmişti. Tahmin edilen tarihte karşımıza çıkmayan akıllı bileklik için beklenen açıklama yapıldı ve bilekliğin muhtemelen çıkacağı tarih biraz daha göründü. Bileklik Huami ile yapılan ve devam eden ortaklıklık ile birlikte bu yıl içinde karşımıza çıkabilir.

Merakla beklenen Xiaomi Mi Band 5 tanıtım tarihi

Akıllı giyilebilir ürünler gerçekten de iyice popüler olmaya başladı. Bu kapsamda karşımıza akıllı saatler ve akıllı bileklikler sıklıkla çıkıyor. Bu pazarın daha yüksek fiyatlısı olanlar akıllı saatlere oranla daha uygun fiyatlı olan akıllı bileklikler daha fazla kişiye ulaşıyor.

Bu kapsamda değerlendirildiğinde Xiaomi Mi Band serisi birçok kişinin kullandığı ve memnun olduğu cihazlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle yeni Xiaomi Mi Band 5 için nefesler tutulmuş durumda. Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik 1.2 inçlik ekran detayıyla kullanıcıların karşısına çıkak.

Bunun yanında bileklik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Önceki model olan Mi Band 4’e göre daha büyük bir ekrana sahip olması beklenen bilekliğin kullanıcıları heyecanlandıracağı kesin.

Xiaomi Mi Band 4 ortaya çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz