Xiaomi Mi FlipBuds Pro özellikleri sızdırıldı

0
242 Okunma
Mi FlipBuds Pro

Xiaomi kablosuz kulaklık pazarındaki ürün gamını yükseltmeye başladı. Yeni kablosuz kulaklık Mi FlipBuds Pro özellikleri sızdı. Yeni kulaklık hakkındaki sızıntılar Başkan Yardımcısı Chang Cheng’ten geldi.

Mi FlipBuds Pro özellikleri sızdırıldı

Başkan Yardımcısı Chang Cheng kulaklığa ait görselleri ve teknik özellikleri Weibo hesabından paylaştı. İlk bilgileri doğrulayacak şekilde kulaklığın 40dB ANC yani aktif gürültü engelleme özelliği ön planda. Bu özellik için üç farklı modu bulunuyor. Bu modlar; yüksek mod: seyehat, orta mod: günlük, hafif mod: ofis olarak değerlendiriliyor. Ayrıca kulaklıkta Qualcomm aptX teknolojisi kullanılıyor. Bu teknoloji Bluetooht üzerinden daha pürüzsüz ve gecikmesiz ses duymanızı sağlıyor. Ayrıca çevreyi rahat duyabilmek için dilediğiniz zaman aktif gürültü engelleme özelliğini iptal edebilecek.

Xiaomi, kulaklığınızın kaybolması durumda ise bir kolaylık sağlıyor. Kulaklığa kaybolduğunuz da bulmanız için özel bir seçenek eklendi. Kulaklık ile ilgili sızdırılan bilgiler şimdilik bu kadar. Pil ömrü kontrol yetenekleri ve mikrofon sayısı gibi bilgiler henüz yer almıyor.

Bayramda uzakları yakın edecek görüntülü arama alternatifleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz