Bayramda uzakları yakın edecek görüntülü arama alternatifleri

0
216 Okunma
Bayramda uzakları yakın edecek görüntülü arama alternatifleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, bir yılı aşkın süredir sosyal faaliyetlerimizi kısıtlıyor. Girmiş olduğumuz tam kapanma dönemi sebebi ile bu bayramda da sevdiklerimizden uzak kalacağız. Bu bayram sevdikleriniz sanki yanınızdaymış gibi hissedebilmenin en pratik yolu görüntülü arama servisleri. Siz de bayramda sevdiklerinizle görüntülü görüşmek istiyorsanız 5 farklı alternatifimiz var.

WhatsApp

Gizlilik sözleşmesi sebebi ile her ne kadar tepkileri üzerine çekse de hala en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp. Neredeyse tüm telefonlarda yüklü olan bu servis ile sevdiklerinizi ücretsiz görüntülü olarak arayabilirsiniz.

BiP

BiP, WhatsApp’ın eleştiri yağmuruna tutulması ile kullanıcıların yöneldiği diğer bir mesajlaşma servisi. Bu servis üzerinden sevdiklerinizi görüntülü arayabiliyorsunuz. Üstelik daha kalabalık grupları birleştirmenin de mümkün!

Skype

Skype grup konusmasi ozelligi-00

Mesajlaşma servislerine alternatif olarak, geçmişten beri kullanılan Skype; bilgisayardan ya da telefondan görüntülü görüşmeler yapmanıza imkan tanıyor. Bu platform telefon numaranız ile eşleşerek çalışabiliyor. Yani Skype kullanan çevrenizi platform üzerinden görebiliyorsunuz.

Zoom

 

Pandemi ile kullanımı yaygınlaşan, iş görüşmelerinde ve eğitim de toplu aramalara imkan veren bu uygulama tüm aileniz ile sıcak bir toplantı yapmanıza imkan tanıyor. Telefon veya bilgisayar kullanarak kalabalık sohbetler yapabilirsiniz.

Hangouts

Gmail siteminin bir parçası olan Hangouts, geçmişten beri görüntülü görüşmeler için kullanılıyor. Servisi mobil, web ve masaüstünden kullanabilirsiniz.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz