Xiaomi, Mijia Masaüstü Su Arıtma Cihazını piyasaya sürdü

0
131 Okunma

Xiaomi‘nin su arıtma cihazı lansmanının 8. yıl dönümünü kutlayan şirket, Mijia Ev Masaüstü Su Arıtma Sisteminin Sıcak ve Soğuk versiyonunu tanıttı. Arıtıcının akıllı sürümü geçen yıl tanıtıldı. 347 $ olarak fiyatlandırılan arıtıcı, soğuk, sıcak ve arıtılmış sudan oluşan üçü bir arada işlevsellik sunuyor.

Mijia Ev Masaüstü Su Arıtma Cihazı (Sıcak ve Soğuk versiyon) özellikleri:

Özenle tasarlanmış su deposu, 4L’lik bir ham su deposu ve 1,8L’lik bir atık su deposu içerir ve konsantre su girişini önlemek için tamamen ayırma sağlar. Cihaz, su sıcaklığını ve su arıtma modlarını gösteren dairesel bir OLED ekrana sahiptir.

Mijia Ev Masaüstü Su Arıtma Cihazı (Sıcak ve Soğuk Versiyon), su sıcaklığını 5°C’ye kadar soğutabilen, buzdolabı benzeri bir kompresörle donatılmıştır. Otomatik soğutma modu, kişisel tercihlere göre toplam 11 farklı soğuk su ayarı sunarak su sıcaklığını 5-15°C arasında serbestçe ayarlamanıza olanak tanır.

xiaomi-mijia-masaustu-su-aritma-cihazini-piyasaya-surdu-1

Sıcak su cephesinde, arıtıcı, 2100 W güçle beslenen kalın film ısıtma teknolojisi ile çalışır. Bu güçlü ısıtıcı, cihazın suyu 3 saniyede etkileyici bir şekilde ısıtmasını sağlayarak sıcak içecekler veya pişirme ihtiyaçları için bekleme süresini önemli ölçüde azaltır.

Cihaz, “soğuk su”, “kaynar su”, “süt hazırlama” ve “oda sıcaklığı” gibi çeşitli modlara sahiptir. Mijia Home Uygulamasına bağlanıldığında , kullanıcılar sıcaklığı 40°C ila 95°C aralığında 1°C’lik artışlarla hassas bir şekilde ayarlayabilir ve 56 ayarlanabilir sıcak su seviyesi sağlar. Daha fazla genişleme için özel su çıkışı modları da desteklenir.

Su arıtma açısından, su arıtma cihazı, 0,0001 um’ye kadar filtreleme doğruluğu ile ulusal içme suyu standartlarını karşılayan bir çift çekirdekli 6 seviyeli filtreleme sistemi, çift UV sterilizasyonu ve bir RO ters ozmoz filtre çekirdeğine sahiptir.

Xiaomi, 50 $ ve diğeri 34 $ olan iki filtre çekirdeğinin yıllık olarak değiştirilmesini önerir. Arıtıcı şu anda 292 $ promosyon fiyatıyla ön siparişe açık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz