Xiaomi MIJIA Buzdolabını tanıttı

0
172 Okunma

Xiaomi, Çin’de MIJIA Buzdolabı 610L Buz Kristal Beyazını piyasaya sürdü. Buzdolabı, yiyecekleri çıtır ve taze tutmak için hava soğutmalı ve donmayan çift frekans dönüşümü sunar.

Yüksek kaliteli invertör kompresörlü Xiaomi MIJIA Buzdolabı Buz Kristali Beyaz, 20 bölme sunuyor

Yeni MIJIA Buzdolabı 610L, ayna efekti vermek için ince bir şekilde parlatılmış buz kristali beyazı bir cam panele sahiptir. Büyük 610L yan yana buzdolabı 20 bölmeye sahiptir ve kullanıcıların bölme depolama ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Geniş kapasiteli kapı rafı tasarımı, kapı gövdesinin alan kullanımını iyileştirmeye yardımcı olur. Raf, öğelerin çift sıra yerleşimini destekler. Tasarım, buzdolabı kapısındaki mevcut alanı optimize etmek için derinleştirildi.

xiaomi-mijia-buzdolabini-tanitti-1

Xiaomi MIJIA Buzdolabı Buz Kristal Beyazı, süper performans sunması garanti edilen yüksek kaliteli bir invertör kompresör ile donatılmıştır. Kompresör 10 yıl garantilidir. Buzdolabının yaklaşık 36dB’lik düşük bir ses derecesi vardır ve bu, evde daha iyi bir ortam sağlar.

Buzdolabı, buzdolabındaki kokuları emmeye ve ayrıştırmaya yardımcı olan bir gümüş-iyon antibakteriyel ve koku giderme modülü ile donatılmıştır. Buzdolabının manuel olarak buzunun çözülmesini gerektirmeyen hava soğutmalı frost-free teknolojisini benimser.

xiaomi-mijia-buzdolabini-tanitti-2

Buzdolabı, MIJIA uygulaması kullanılarak uzaktan kontrol edilebilir. Buzdolabının sıcaklığını ve modunu ayarlamak için uygulamayı kullanabilirsiniz. Buzdolabı ayrıca Xiao Ai ses kontrollerini de destekler.

Xiaomi MIJIA 610L Buz Kristali Beyaz Çift Kapılı buzdolabının başlangıç ​​fiyatı 521$. JD.com dahil Çin’deki perakende platformlarından satın alınabilir. Buzdolabının küresel pazara fiyatlandırması ve dağıtımı hakkında henüz bir ayrıntı yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz