Xiaomi MIJIA Robot Vacuum Cleaner Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

0
310 Okunma
MIJIA Robot Vacuum Cleaner

Xiaomi dün yaptığı etkinli k ile ekosistemine birçok yeni ürün kattı. Katlanabilir telefonlar, bilgisayarlar ve amiral gemisi cihazlarının yanında ev ürünlerine de yer verdi. Xiaomi bir evde ihtiyacınız olacak neredeyse tüm ürünlere zeka katan yeni teknoloji ürünler tanıttı. Xiaomi MIJIA Robot Vacuum Cleaner Pro; kullandığı yapay zeka ve yüksek teknoloji ile en kullanışlı süpürge olmaya aday.

Xiaomi MIJIA Robot Vacuum Cleaner Pro özellikleri

Robot süpürgeler hemen hemen bir yıldır hayatımızda. Birçok farklı özelliğe sahip bu süpürgelerin en temel özelliği hiçbir emek harcamadan evi silip süpürebilmesi. Farklı özellikleri ile bir rekabet pazarı oluşan robot süpürgelerin en iddialısı yeni Xiaomi MIJIA Robot Vacuum Cleaner Pro olabilir. Xiaomi’nin ekosistemin en güçlü süpürgesi olarak tanıttığı bu cihaz 4000Pa emiş gücüne sahip. Bu yeni süpürge, şimdiye kadar farklı işlemciler ile çalışan süpürgelerden biraz farklı. Çünkü Xiaomi bu cihazında; robot süpürgeler için özel olarak geliştirilmiş 4 çekirdekli ve 2 yapay zeka çekirdeği bulunan AloT işlemciye yer verdi. Rakiplerinden bir adım öne çıkaran bu özellik sayesinde süpürgeniz artık çok daha akıllı olacak.

MIJIA Robot Vacuum Cleaner

Cihazın ön ve üst kısmında bulunan mekanizmalar sayesinde sürekli kayıt alan süpürge; yapay zekanın da katkılarıyla engellerden kaçmayı daha hızlı öngörüyor. Önceki süpürgelerde yapay zekayı oda seçimi gibi konularda kullanabilirken bu cihazda her şeyi tamamen süpürgeye bırakabiliyorsunuz. Çünkü Xiaomi MIJIA Robot Vacuum Cleaner Pro yapay zekası sayesinde odaları kendisi ayırt edebiliyor hatta su kapasitesini buna göre ayarlayabiliyor. Hem silme hem de süpürme işlemi yapabilen bu cihaz; zemin yapısına göre emiş ve silme gücünü ayarlayabiliyor. Ayrıca cihaz odaları zamanla kendisi de tanımlayabiliyor. Örneğin yatak gördüğü zaman yatak odasında olduğunu kendi kendine tanımlayabiliyor.

Robot süpürgeler daha çok günlük temizlikler için yeterli görünüyordu. Özellikle küçük maddeler üzerinde etkili olan cihazlar artık  geride kalacak gibi duruyor. Xiaomi bu anlamda yüksek emiş gücü sunan süpürgesi ile küçük büyük tüm parçaları temizleyebiliyor. Ayrıca bu süpürgeler içerisinde en sık rastlanan şarjın bitmesi problemi de Xiaomi MIJIA Robot Vacuum Cleaner Pro ile ortadan kalacak. Çünkü bu robot süpürge tam 5.200 mAH pil gücüne sahip. Bu da ortalama 250 metrekare alan temizliğine denk geliyor.

Henüz Türkiye için bir fiyat açıklaması yapılmadı. Fakat cihaz ortalama 456 dolar etikete sahip.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz