Xiaomi MIX serisine 150 W hızlı şarj ekleyecek! İşte detayları…

0
104 Okunma

Gelişen teknolojiye rağmen üreticiler için 120 w hızlı şarj üretmek hala bir sorun. 100 waltluk bir şarj şuan itibariyle bir akıllı telefonu yaklaşık olarak 20 dakikada şarj edebiliyor. Xiaomi ise rakiplerini şaşırtacak bir şekilde 150 w hızlı bir şarjın seri üretimine geçmek için kollarını sıvadı. İşte detayları…

Xiaomi beklenen modelini Türkiye’de satışa sundu

Xiaomi 150 W hızlı şarj üretimini test ediyor

Xiaomi’nin mevcut ürün planlamasına göre, Xiaomi MIX serisi çeşitli en son teknolojilere odaklanıyor. İlk 150W ürününün üst düzey amiral gemisi MIX 5 serisine gelmesi beklentiler arasında. Bu yılın ikinci yarısında çıkması beklenen amiral gemisi telefonlar Çin’de üretilen en hızlı şarj düzeyine sahip olacak.

150 walt teknolojisi eğer hayata geçirilirse Xiaomi marka yeni nesil bir akıllı telefon yaklaşık olarak 15 dakika gibi bir sürede şarj olacak. Yeni çıkacak olan, akıllı telefonun kamerasında ise ünlü markanın Leica ile işbirliği yapması da diğer beklentiler arasında. Leica, ile işbirliği yapacak olan ilk telefon markası ise Xiaomi değil. Huawei, geçtiğimiz yıllarda Leica ile işbirliği yaparak görüntü kalitesi olarak da çok iyi bir seviyeye ulaştı. Kamera ile ilgili son çıkan söylentiler arasında ise 50 Megapiksel bir kameraya sahip olması bekleniyor.

Kamerasında 200x geri çekilebilir zoom ile gelmesi beklenen telefon eğer ki 150 w gücünde bir şarja sahip olursa telefon alanında bir devrim niteliğinde olabilir. Birinci sınıf bir tasarımla gelmesi beklenen telefonun çerçevesiz olması beklentiler arasında. Ekran altı kamera kullanacağı için de öz çekim olarak baktığımız da ise çok yüksek bir beklenti halinde olamayacağız.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz