Xiaomi beklenen modelini Türkiye’de satışa sundu

0
193 Okunma
redmi 10

Xiaomi’nin uzun süredir Türkiye pazarına girmesi beklenen modeli sonunda satışa çıktı. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Türkiye resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyurunun ardından Redmi 10 modeli Türkiye pazarına girdi. İşte ayrıntılar

Xiaomi Redmi 10 modeli Türkiye’de satışta

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Türkiye resmi Twitter hesabı üzerinden “Redmi 10’la seviye atlamaya hazır mısın? Çok yakında satışta!” başlıklı bir paylaşım yapıldı. Meraklılarını oldukça sevindiren bu paylaşım nihayet sonuca kavuştu. Xiaomi yeni modelini Türkiye resmi sitesinde satışa sundu. Farklı renk seçenekleri ile satışa sunulan model, 4499 TL’ye alıcıları ile buluşacak.

Xiaomi Redmi 10 özellikleri

Deniz Mavisi, Karbon Grisi ve Mercan Beyazı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile gelen model; 4GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Kamera tarafında her zaman ki iddiasını koruyan Xiaomi arka kamerada; 50 MP yapay zeka özellikli, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro özellikli kamera ile geliyor. Cihazın Selfie kamerası ise 8 megapiksel. Zarif tasarıma sahip olan akıllı telefon 6,5 inç boyutlarında ve ağırlığı 181 gram. 18W hızlı şarj destekleyen model 5000 mAh pile sahip. Ayrıca cihaz tüm gücünü MediaTek imzalı Helio G88 işlemcisinden alıyor.

Twitter yeni özellikleriyle sınırlarınızı genişletiyor

Özellikleri ve tasarımı ile dikkat çeken ürünün fiyatı da yukarıda bahsettiğimiz gibi 4499TL. Ülkelere göre farklı depolama ve RAM seçeneği bulunan cihazın ülkemiz için sunduğu hizmet; 4 GB RAM ve 128 GB. Xiaomi Redmi 10 modelinin detaylı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz