Xiaomi olağanüstü tasarımda bir bileklik üzerinde çalışıyor: Xiaomi Mi Band X 

0
318 Okunma
Xiaomi Mi Band X 

Xiaomi tam bir fiyat performans ürünü birçok akıllı bilekliği kullanıcılar ile buluşturuyor. Tasarımları ile kabul gören ve piyasadaki fiyat-özellik ikilemesini çok iyi tutturan Xiaomi bileklikler neredeyse hepimizde var. Şimdi tasarım tarafında sınırlarını zorlayacak yeni bir bileklik geliyor. Nubia Alpha ile benzerlik gösteren Xiaomi Mi Band X, tasarım ve özellik beklentilerinizi yükseltebilir.

Nubia Alpha muadili olacak Xiaomi Mi Band X hakkındaki detaylar

Bugün gerçekleşen bir sızıntı ile ortaya çıkan yeni akıllı saat; resmi bir Xiaomi toplantısında ortaya çıktı. Bir Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bileklik oldukça etkileyici tasarıma sahip. Bilekliğin 360 derecelik esnek bir ekranı var. Alıştığımız küçük ekranlardan sonra bileğinizi çepeçevre saracak bu ekran oranı tasarım olarak çok uç bir noktada yer alıyor. Sevilen Mi Band serisinin x modeli olacak bu bileklik sızıntılara göre oldukça hafif olacak.

Akıllı bileklikten daha çok, bileğinizi saran bir telefona benzeyen bu model MWC 2019 da en garip ürün olan Nubia Alpha’ya benziyor. Bu üründe akıllardaki gibi akıllı saat ile telefonu ortak bir yerde topluyor. Henüz Xiaomi Mi Band X modeli hakkında başka detay bulunmuyor. Tasarımda çizgileri aşan yeni sızıntı hakkındaki fikirlerinizi yazmayı unutmayın. Ayrıca bu şekilde bir bileklikten sizin nasıl teknik özellik beklentileriniz olurdu? Bizimle mutlaka paylaşın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz