TikTok uygulaması yeni özellikleri ile daha kullanışlı hale gelecek

0
267 Okunma
tiktok

Sosyal medya uygulamaları arasında en çok tercih edilen TikTok, bir dizi yeni özellik haberi ile gündemde. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcıları etkileyecek olan bu özellikler sayesinde platform daha etkin kullanılır hale gelecek. Özellikler canlı yayın tarafında uygulanacak özellikleri sizler için derledik. İşte detaylar.

TikTok canlı yayınlar yeni özelliklerine kavuşuyor

Tiktok canlı yayın özelliği

Özellik kopyalama konusunda bir adım önde davranan Instagram; sıklıkla rakip platformların özelliklerini bünyesine ekliyor. Bu kez yeni hamle TikTok tarafından geldi. Bir süredir Instagram da kullandığımız bazı özellikleri artık TikTok uygulamasında görmek mümkün olacak. Bu yeni özellikler sayesinde TikTok canlı yayınları hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar daha etkin bir şekilde kullanabilecek.

Tiktok canlı yayın özelliği

Instagram tarafında uygulanan bir geri sayım sayaçları özelliği vardı. Özellikle içerik üreticiler tarafından kullanılan bu özellik TikTok uygulamasında da karşımıza çıkacak. Artık canlı yayınlardan haberdar olmak ve katılmak için “Canlı Etkinlik” seçeneğine başvuracaksınız. Bu özellik herhangi bir etkinliğin başlaması ile ilgili size bildirim gönderecek. Bir diğer özellik ise canlı yayın sırasında etkileşimi arttırmaya yarayacak “Soru-Cevap” özelliği olacak. Bu sayede yayın sırasında içerik üreticiye ya da yayın sahibine soru sorabileceksiniz. Ayrıca yayın akışını engelleyen kullanıcılara müdahale edilmesi için yayınlara bir moderatör de eklenecek.

Instagram, TikTok benzeri bir yeniliği daha bünyesine katacak

Özellikler bunlarla sınırlı değil. Resim içinde resim modu tüm cihazlar için aktif hale gelecek. Ayrıca Canlı butonu ile yayın arama sorunu da ortadan kalkacak.

Pembe Teknoloji TikTok hesabını takip ediyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz