Xiaomi TV Hoparlörü 5.1.4, 200W Bağımsız Subwoofer ile piyasaya sürüldü

0
180 Okunma

Jingdong’un 618 adlı yıllık alışveriş festivali Çin’de başlamak üzere ve birçok üretici bu fırsatı yeni ürünleri piyasaya sürmek için kullanıyor. Özellikle Xiaomi , birkaç yeni ev aletini ve hatta yeni bir akıllı telefon olan CIVI 3’ü tanıttı . Ayrıca şirket, Xiaomi TV hoparlörü 5.1.4 adlı en son hoparlörünü tanıttı. Şu anda şirket tarafından piyasaya sürülen tüm TV hoparlörleri arasında en yüksek özelliklere sahiptir ve 200 W bağımsız subwoofer ile ayrılabilir bir tasarıma sahiptir. Detaylar burada.

Xiaomi TV Hoparlörü 5.1.4 Özellikler ve Fiyatlandırma

Xiaomi TV Hoparlörü 5.1.4, iki kablosuz surround hoparlör ve bir kablosuz subwoofer ile ayrılabilir bir tasarıma sahiptir. Hoparlörler, kurulumdan sonra uygun şekilde düzenlenebilir ve şarj edilebilir. Müzik sistemi 3 ön kanal, 2 ön kanal, 2 arka kanal, 2 arka surround kanal ve 1 bas kanalı ile donatılmıştır.

xiaomi-tv-hoparloru-5-1-4-200w-bagimsiz-subwoofer-ile-piyasaya-suruldu-1

Toplam güç 450 W’a kadar çıkar ve 12 hoparlör ünitesi, hassas ve gerçekçi bir panoramik ses oluşturmak için farklı konumlarda düzenlenmiştir. Sistem ayrıca Dolby panoramik sesi ve uzamsal ses efektlerini de destekler. 8 inç bağımsız 200 W subwoofer’ın daha sürükleyici ses efektleri ve daha iyi bir film deneyimi sağladığı iddia ediliyor.

Ayrıca, Xiaomi TV Hoparlörü 5.1.4, sıkıştırılmamış Dolby Atmos çok kanallı sesi iletmek için yeni eARC teknolojisini kullanır. Ayrıca 4K görüntü aktarımını destekler ve bir TV’ye bağlanır. Ek olarak hoparlör, ana akım cihazlarla uyumluluk için Optik, Koaksiyel, Bluetooth, USB ve HDMI bağlantı noktalarıyla donatılmıştır.

Xiaomi TV Speaker 5.1.4 şu anda ön satışta ve 31 Mayıs’ta satışa sunulacak. Başlangıç ​​fiyatı 3.999 yuan (566$). Hoparlör başlangıçta Çin pazarında satılacak. Şirket, cihazın küresel olup olmayacağını henüz açıklamadı. Güncellemeler için buralarda kalın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz