Xiaomi’den yeni kulaklık geliyor. Redmi Buds 3 tanıtıldı!

0
553 Okunma
redmi buds 3

Fiyat performans ürünleri ile popüler hale gelen Xiaomi, çok beğenilen kablosuz kulaklığının yeni modelini tanıttı. Çin’de gerçekleşen etkinlikte ortaya çıkan kulaklık hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik. İşte yeni Redmi Buds 3 kablosuz kulaklığın özellikleri.

Redmi Buds 3 kablosuz kulaklık özellikleri

redmi buds 3

Xiaomi Çin’de gerçekleşen etkinlik ile yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Fiyat ve tasarım olarak oldukça iddialı olan kulaklık; ilk bakışta AirPods’u andırıyor. Öncelikle kulaklığın tasarım özelliklerinden bahsedelim. 4.5 gram ağırlığa sahip kulaklık, ergonomik yapıya sahip. Önceki modellere göre tasarım çizgisini değiştiren kulaklık, ilk bakışta AirPods ile benzerlik gösteriyor. Pil performansı konusunda da oldukça başarılı olan kablosuz kulaklık, her iki taraf için de 5 saat kullanım süresi sunuyor. Yeni seri ile geliştirilen özellik sayesinde kulaklıklar 10 dakikalık şarj ile 1.5 saat kullanım imkanı sunuyor. Redmi Buds 3 kulaklıklar aynı zaman da kutusu ile birlikte 20 saate kadar kullanım hakkında sahip.

Yeni kulaklık ile kalabalık ortamlarda telefonla konuşmak ve müzik dinlemek artık daha keyifli olacak. 12mm sürücüler ile gelen modelin Clear Voice Capture gürültü engelleme teknolojisi var. Ayrıca kulaklık Qualcomm QC3040 mikroişlemci ile geliyor. Gelişmiş bir çok özelliği ile ön plana çıkan Redmi Buds 3 fiyatıyla da şimdiden dikkat çekiyor. Kablosuz kulaklığın fiyatı 199 CNY. Bu yaklaşık olarak 31 dolara denk geliyor. Çin’de satışa çıkacak kulaklığın global pazara ne zaman ve ne kadara çıkacağı henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz