WhatsApp görünmez olmak isteyenlere yeni bir seçenek getiriyor

0
158 Okunma
whatsapp-a-kaybolma-modu-ozelligi-geliyor-1

En çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının daha rahat bir ortamda mesajlaşması için çeşitli özellikler sunuyor. Son günlerde yeni tasarımı ile gündeme gelen uygulama; görünmez olmak isteyen kullanıcılara yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Artık son görülme özelliği için yeni bir seçenek daha geliyor.

WhatsApp son görülme için “kişilerim hariç” seçeneğini getiriyor

WhatsApp

İşi ya da çevresi gereği sürekli WhatsApp üzerinden iletişim kurmak durumda olan kullanıcılar, kimi zaman son görülme durumları sebebi ile zor durumda kalabiliyor. Uygulamaya en son ne zaman girdiğinizi gösteren bu özelliği eğer isterseniz; “Herkes”, “Kişilerim” ve “Hiç Kimse” şeklinde görünmeye kapatabiliyorsunuz. Firma bu konu hakkında şu açıklamayı yapıyor;

“Son görülme, kişinin WhatsApp’ı en son ne zaman kullandığını gösterir. Son görülme durumunuzu kimlerin görebileceğini gizlilik ayarlarımızdan kontrol edebilirsiniz. Çevrimiçi olduğunuzu gizleyemeyeceğinizi lütfen unutmayın.”

Şimdi bu özellik için yeni bir seçenek daha ekleniyor. Artık son görülmenizi kapatırken istediğiniz kişilerden gizleme seçeneğini de tercih edebileceksiniz. Bu sayede WhatsApp uygulamasında istemediğiniz kişilere karşı bir duvar örmeniz mümkün olacak. Birçok kullanıcının uzun süredir beklediği bu özellik, henüz test aşamasına dahi başlamadı. İlerleyen süreçte özellik Android ve iOS kullanıcılarına sunulacak.

Unutmayın, son görülmenizi herkese kapatsanız dahi platformda olduğunuz süre içerisinde kullanıcılar çevrimiçi olduğunuzu görebilecek. Sizi sıkı sıkıya takip eden kişilerden kaçmanız yine mümkün olmayacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz