Xiaomi’nin merak uyandıran Civi serisinden ilk fotoğraf geldi!

0
176 Okunma

Fiyat performans ürünleriile ön plana çıkan Xiaomi, geçtiğimiz günlerde yeni bir telefon serisi tanıtacağını duyurmuşt. Hakkında neredeyse hiçbir bilgi bulunmayan akıllı telefon serisi için gözler 27 Eylül tarihine çevrilmişti. Yeni seri Xiaomi Civi için ilk sızıntı yapıldı. Telefonun iddialı tasarımını ön plana çıkaran görüntü; tasarıma dair bazı ayrıntıları ortaya koydu.

Xiaomi bu kez tasarımı ile çok konuşulacak akıllı telefon duyuracak

Xiaomi Civi tasarımı sızdırıldı!

Hakkında neredeyse hiçbir bilgi bulunmayan yeni seri Civi için bir sızıntı yapıldı. Tasarım ve kamera konusuna iddialı olması beklenen akıllı telefon; sızdırılan görüntüler ile bazı tasarım detaylarını ortaya çıkardı. 27 Eylül’de TSİ ile 09:00’da vitrinlere çıkacak telefon, neredeyse hiçbir ayrıntının bulunmaması nedeni ile büyük merak uyandırmıştı. Net bilginin bulunmaması birçok iddianın da ortaya atılmasına sebep olmuştu. Bunlardan en güçlü olanı; yeni seri Civi’nin aslında CC serisinin yerini alması üzerineydi. Ortaya çıkan görüntüler bu iddiaları doğrular nitelikte.

Sızdırılan görüntüye göre yeni seri Civi ince çerçeveli bir tasarıma sahip olacak. ekran kısmında da bir takım detaylar görünüyor. Akıllı telefonun selfie kamerası neredeyse bir nokta detayı gibi duruyor. Tasarım tarafında devasa farkların görünmediği yeni seri hakkındaki bilgiler; 27 Eylül tarihinde ortaya çıkacak. Şimdi ise en merak edilen konu, telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği. Henüz yeni serinin Çin’e mi özel yoksa global olarak mı duyurulacağı.

Tüm detayları öğrenmek için 27 Eylül tarihinin beklememiz gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz